Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 21 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ROOOOMANIAAAAA! Evaluare topic: * * * * *

#401 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 01 June 2010 - 10:46 PM

Vezi postareaFNF, la Jun 1 2010, 08:45 PM, a spus:

Lucescu nu-l mai cheama pe Mutu la nationala!

Asa gandesc antrenorii marilor echipe nationale ?

Nu ! Aşa gāndesc antrenorii micilor echipe naţionale. Romānia nu e o mare naţională. L-am avut pe Mutu, şi totuşi Romānia nu joacă la Campionatul Mondial. Cu el sau fără el, e acelaşi lucru.
0

#402 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 03 June 2010 - 01:11 PM

Romania a luat din nou bataie de la nationala Macedoniei. Nu stiu ce surprize vom mai avea in continuare.

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut miercuri la Villach, intr-un meci amical, in fata reprezentativei similare a Macedoniei, scor 0-1.

Infrangerea este cea de-a treia din tot atatea meciuri disputate in 2010 de nationala: Israel (0-2), Ucraina (2-3) si Macedonia (0-1)
0

#403 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 03 June 2010 - 01:10 PM

Ne batem pentru calificare in lumea a treia.
0

#404 Utilizator offline   om serios 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 05 June 2010 - 01:37 PM

Romania -Honduras 3-18
sper sa ajunga sa ia bataie si de la Insula Pastelui.
0

#405 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 23 June 2010 - 11:58 AM

Vin si eu cu o propunere de antrenor, pentru a-i veni in ajutor domnului Sndu: Isus Cristos. Stiu ca n-a mai antrenat de vreo 2000 de ani, dupa ce a fost dat afara in mod brutal de la nationala Israelului, dar cel putin cu el pe banca n-o sa ne mai putem plange ca ne-a lipsit sansa. Daca nu se poate cu Isus, atunci am o varianta de rezerva, care ar contribui foarte mult la imaginea nationalei si in plus ar fi in mod sigur pe placul fotbalistilor din lot: Florin Salam. Eu cred ca desi nu are experienta in antrenorat, ii cunoaste foarte bine pe aproape toti jucatorii din tara.

Aceasta postare a fost editata de FNF: 23 June 2010 - 12:03 PM

0

#406 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 23 June 2010 - 12:22 PM

Vezi postareaom serios, la Jun 5 2010, 02:37 PM, a spus:

Romania -Honduras 3-18
sper sa ajunga sa ia bataie si de la Insula Pastelui.

Acesta banuiesc ca nu este un rezultat de la fotbal :D La ce sport ne-au batut hondurienii ca pe covoare?
0

#407 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2010 - 12:25 PM

Vezi postareaFNF, la Jun 23 2010, 12:58 PM, a spus:

FNF ,daca dupa postarea ta ,vin suporterii Israelului si se lasa cu "bataie intre galerii" , scutierii vor interveni in forta :D
0

#408 Utilizator offline   om serios 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 23 June 2010 - 12:26 PM

Vezi postareaBurel001, la Jun 23 2010, 02:22 PM, a spus:

Acesta banuiesc ca nu este un rezultat de la fotbal :D La ce sport ne-au batut hondurienii ca pe covoare?

ma enervasem pe ei ca jucau si inca! joaca atat de prost,de-asta am pus rezultatul asta de ..hochei,sa zicem.
0

#409 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2010 - 12:29 PM

:lol: Mi-am revenit.
Cum la hochei,doamne fereste sa ne-o traga la hochei hondurienii in halul asta.De fapt doamne fereste sa ajungem sa jucam hochei cu Hondurasul .
Ar fi putut fi la rugby ,dar nici acolo nu are cum.
Daca stau bine si ma gandesc ,tot fotbalul are cea mai mare sansa sa ne ofere asa o flagelare sportiva. :D
0

#410 Utilizator offline   Komisaru 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 23-May 10

Scris 10 July 2010 - 11:20 PM

Acea adunatura de 11 golani, care in loc sa mearga la scoala au batut mingea pe maidan (tiganul ala de Nicolita nici adidasi n-avea, batea mingea in picioarele goale, dar pe la scoala nu dadea cu lunile), si care nu joaca nicidecum pentru Romania, ci pentru bani grei si pentru contracte mai bune (pentru ca aceste campionate sunt un bun prilej de a te face remarcat), ma lasa rece. Asa cum tot rece ma lasa si cei 24 de mii de betivi si maidanezi, care se aduna pe stadion beti gata, pentru a injura si a se bate intre ei.
Asta-i chiar culmea, sa ma simt eu mandru ca-s roman, pentru ca unul care castiga la un meci cat mine intr-un an, fuge dupa o minge timp de 90 de minute, in timp ce da flegme pe teren si se injura cu adversarii!
0

#411 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 17 November 2010 - 11:48 AM

Răzvan Lucescu, selecţionerul naţionalei de fotbal a Romāniei, despre meciul din seara asta, cu Italia:

"Mergem la Klagenfurt să jucăm amicalul cu Italia, pentru a vedea cam pe unde suntem."

Aşa l-am auzit la radio că spunea Răzvan Lucescu, azi-dimineaţă.

Eu zic că pentru a afla cam pe unde suntem, putem să facem ceva simplu: ne uităm pe clasamentul F.I.F.A. al naţiunilor, şi pe clasamentul grupei D, pentru calificare la Campionatul European din 2012. Īn clasamentul F.I.F.A., Romānia e pe locul 52, deasupra statului Peru. Iar īn clasamentul Grupei D, suntem pe locul 5 (penultimul), cu 2 puncte (suntem mai buni ca Luxemburg, ei au doar 1 punct...sāc..sāc !).

Mai menţionez că, īn clasamentul F.I.F.A., Romānia e sub ţări precum Guinea, Burkina Faso ori Gabon. Clasamentul mondial F.I.F.A.
0

#412 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 17 November 2010 - 12:46 PM

Vezi postarealupini, la Nov 17 2010, 11:48 AM, a spus:

Răzvan Lucescu, selecţionerul naţionalei de fotbal a Romāniei, despre meciul din seara asta, cu Italia:

"Mergem la Klagenfurt să jucăm amicalul cu Italia, pentru a vedea cam pe unde suntem."

Eu zic că pentru a afla cam pe unde suntem, putem să facem ceva simplu: ne uităm pe clasamentul F.I.F.A. al naţiunilor, şi pe clasamentul grupei D, pentru calificare la Campionatul European din 2012. Īn clasamentul F.I.F.A., Romānia e pe locul 52, deasupra statului Peru. Iar īn clasamentul Grupei D, suntem pe locul 5 (penultimul), cu 2 puncte (suntem mai buni ca Luxemburg, ei au doar 1 punct...sāc..sāc !).

Corect, Lupini. Bine ca ne mai da cineva desteptarea.
0

#413 Utilizator online   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 17 November 2010 - 01:00 PM

şi cānd a zis Răzvan Lucescu că suntem īn lumea a treia a fotbalului, i-au aruncat cu ouă-n cap
0

#414 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 17 November 2010 - 01:05 PM

Vezi postareaDiela, la Nov 17 2010, 01:00 PM, a spus:

şi cānd a zis Răzvan Lucescu că suntem īn lumea a treia a fotbalului, i-au aruncat cu ouă-n cap

eu nu.

dar razvan trebuie sa se ţina aţos că altfel īl īnghit rechinii. īn fine, nu ştiu ce mai poate salva pentru moment
0

#415 Utilizator offline   another_kind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-January 10

Scris 17 November 2010 - 02:11 PM

Mie mi a placut de Razvan cand a zis ca nu o sa si dea demisia, pentru ca asta e cea mai fericita perioada din viata lui...
Vai....

Aceasta postare a fost editata de another_kind: 17 November 2010 - 02:34 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic