Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

cazare in timisoara Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gabitzo 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-July 07

Scris 22 July 2007 - 10:50 PM

nu cunosteam timisoara si din pacate am cunoscut-o cum nu se putea mai rau. am inchiriat pe internet o camera pentru o noapte la pensiunea opal, pensiune de trei stele. si vazandu-mi gazda mi-am amintit de ce nu imi plac unii romani. am sa fac un rezumat. daca iubiti mitocania, mirosul de cocina de porc care va gadila narile din cand in cand dar nu tot timpul, somnul intr-o camera supraincalzita in conditiiile in care in reclama se specifica faptul ca exista aer conditionat, concertele canine nocturne, muscaturile de tantari si pe cineva care sa va trateze copilul mic cu mult dispret va doresc sejur placut la pensiunea opal....
0

#2 Utilizator offline   WebPrincess 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 12 April 2008 - 03:53 PM

In ce parte a orasului se afla aceasta pensiune?
Imi pare rau ca ai avut o experienta proasta, sper sa nu te fi descurajat pentru totdeauna: Timisoara merita cu adevarat vazuta si "traita" :doh:
0

#3 Utilizator offline   gabitzo 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-July 07

Scris 15 April 2008 - 07:07 PM

timisoara e frumoasa dara nu toti timisorenii.
0

#4 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 19 July 2008 - 11:59 AM

QUOTE(gabitzo @ Jul 22 2007, 11:50 PM) Vezi postarea
nu cunosteam timisoara si din pacate am cunoscut-o cum nu se putea mai rau. am inchiriat pe internet o camera pentru o noapte la pensiunea opal, pensiune de trei stele. si vazandu-mi gazda mi-am amintit de ce nu imi plac unii romani. am sa fac un rezumat. daca iubiti mitocania, mirosul de cocina de porc care va gadila narile din cand in cand dar nu tot timpul, somnul intr-o camera supraincalzita in conditiiile in care in reclama se specifica faptul ca exista aer conditionat, concertele canine nocturne, muscaturile de tantari si pe cineva care sa va trateze copilul mic cu mult dispret va doresc sejur placut la pensiunea opal....

Trebuia sa mergi la Pensiunea Zefir, e cu 4 stele si preturile sunt identice, sau la Pensiunea Dia sau la Vlad Home

Cine ti-a recomandat-o?
0

#5 Utilizator offline   miha2009 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-February 09

Scris 01 February 2009 - 09:08 PM

QUOTE (bahuczki @ Jul 19 2008, 11:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Trebuia sa mergi la Pensiunea Zefir, e cu 4 stele si preturile sunt identice, sau la Pensiunea Dia sau la Vlad Home

Cine ti-a recomandat-o?

recomand DAF JUNIOR, in Giroc! nu veti da gres
0

#6 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 04 February 2009 - 07:49 PM

Azi am fost la Pensiunea Tropicana situata in Dumbravita. Am avut onoarea de am fi prezentata intreaga pensiune. Este foarte frumoasa. Este singura pensiune din cate stiu care are 5 stele. Are si un restaurant cochet, iar daca ti place intimitatea, este locul ideal.
0

#7 Utilizator offline   gura lumii 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-June 09

Scris 21 July 2009 - 06:23 PM

Am vazut ca e de vanzare pensiunea. S-au dus in cap. Acolo mergeau multi cu amantele, dar cu criza financiara prefera sa le duca la ceva mai ieftin :))
0

#8 Utilizator offline   darkstar_tfd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 14 December 2009 - 06:52 PM

Sa spunem ca sunt putin umblat prin timisoara si-am facut si poze, am intrat in camere, am vazut cum se prezinta oamenii de pe la hotelurile si pensiunile din orasul de pe bega.

Ce pot sa recomand pentru cazare in timisoara : pensiunea casa dia -> niste oameni foarte faini, deloc cu nasul pe sus, curatenie, liniste, discretie.

arta hotel timisoara - daca preferati un hotel cu sala de evenimente si alte dotari specifice hotelurilor -> la fel oameni faini, curatenie, e in afara orasului ( pe calea lugojului ). Ultima oara cand am fost la ei se lucra la imbunatatirea conditiilor din camere.

sper sa va ajute info...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi