Singurii care se vor ataca la citirea acestui articol vor fi exact cei cu garaje. Vor venii sa spuna ca ei platesc pentru acel spatiu. Eu as spune ce acel spatiu e un bun comun al tuturor locuitorilor acestu oras si imi pare o nedreptate ca acel spatiu sa fie dat in folosinta unui numar restrans de persoane iar ceilalti sa sufere de pe urma acestei decizii. Mai ales ca aceste garaje nu au fost facute cu acordul celorlatii locatari din imediata vecinatate a acelui loc, oameni care au si ei dreptul de a folosi acel loc. Sunt sigur ca multi dintre ei ar prefera sa vada acel loc cu iarba sau cu o parcare facuta cu cap unde sa incapa 12 masini in loc de 6 cum incap in garaje (doar un exemplu). Toate garajele mai arata si ca naiba, fiecare altfel, unu mai sus, unu mai jos, unu stramb, altu drept... Mare parte din ele sunt folosite pe post de boxe sau spatii de depozitare.
Sa nu se inteleaga ca duc lipsa de loc de parcare si ca din acest motiv as face galagie
Stiu ca sunt o gramada de alte probleme in Timisoara dar cred ca asta e una din problemele care poate fi rezolvate destul de usor (exceptand scandalul care il vor face cei cu garaje)
Astept sa vad reactiile voastre si sper sa nu fie singura persoane care sustine demolarea garajelor. Am trimis mail la toate publicatiile de presa din timisoara + analog tv + primarie dar sunt sigur ca nimeni nu va face nimic ca doar nu sunt alegeri, atunci si-ar da toti cu pumnii in piept sa faca cat mai multe cand e vorba de stans voturi.
Scuze ca am scris asa mult dar deja ma dispera indiferenta.