CFR Cluj
Scris 12 November 2010 - 10:29 AM
Scris 15 November 2010 - 08:32 AM
Diela, la Nov 12 2010, 08:48 AM, a spus:
sâmbătă intru într-un magazin cu articole sportive şi peste cine dau? ... peste dl mai sus menţionat
pfoai, i-am spart doi dinţi numa cu o privire cu subînţeles
data viitoare vreau să-i pun piedică lui Keanu Reeves
Scris 18 November 2010 - 07:03 PM
Scris 19 November 2010 - 08:34 PM
Scris 24 November 2010 - 01:29 AM

Liga Campionilor - Grupa E, etapa a 5-a
Final de meci
Basel, Stadionul Sankt Jakob Park, Spectatori: 36 000
... FC Basel . 1 - 0 . CFR Cluj ...
Almerares '15 .............................
"Spartacus"

CFR Cluj "confirmă" şi în Liga Campionilor, jocul slab pe care îl face în campionatul intern. Iar au avut ghinion: n-au reuşit să dea niciun şut pe poartă ! Măcar asta de era, dar, n-au reuşit nici măcar un corner să obţină, pe toată durata meciului.
A fost unul dintre cele mai slabe jocuri făcute de CFR în Ligă, mult mai slab decât chiar cel pierdut acasă cu Bayern. În prima repriză, Traore şi ai lui, au fost dominaţi categoric, iar în a doua repriză, au fost dominaţi...semicategoric. Nu au legat nicio pasă ca lumea ! Nu puteau fugi, pierdeau mingile ! Păcat !
Întrebarea e: cine plăteşte plexiglassul, sau geamul, ce-o fi fost ? Îmi imaginam că, la cât de turbat era, Cârţu ia o bucată de plexiglass de pe jos, şi fuge după arbitru sau jucători, strigând: "bă vă tai pă toţi !"
Scris 24 November 2010 - 08:28 AM
lupini, la Nov 24 2010, 01:29 AM, a spus:
Numai ca e de plans... in primul rand pentru jocul FOARTE slab si abia apoi pentru comportamentul jenant al antrenorului. Care la acest nivel al competitiei si la locul de desfasurare a meciului este cu atat mai nepotrivit. Imi vine in minte episodul cu tiganii care au pus la frigare lebedele de pe lacurile elvetiene, si mai multe nu.
Insa pentru toate astea vinovati sunt jucatorii, dar in primul rand conducerea clubului. Asa cum ne-au dat o echipa de valoare aici la Cluj, exact asa ne lasa fara ea. Atitudine similara in mare masura cu comportamentul antrenorului din meciul de aseara.
Scris 25 November 2010 - 07:15 PM
CFR Cluj, Unirea Urziceni şi eventual, Oţelul Galaţi, sunt doar nişte pioni pentru casele de pariuri, care bagă bani în buzunarul lui Muitică Dragomir.
Pur şi simplu, astfel de echipe propulsate în fruntea clasamentului, pe criterii 1X2, strică munca echipelor adevărate din România, care au dat de pomană un loc în grupele C.L.
Scris 25 November 2010 - 09:40 PM
Echipele alea adevarate care n-au nici o problema si merg ceas in campionat si afara nu ne intereseaza pe noi.
Pe noi ne intereseaza soarta echipeLOR mici din Cluj, Targu Mures, Bistrita si Timisoara.
Acolo suntem suporteri iar marile echipe sa-si vada de munca lor. Impreuna cu fanii lor.
Scris 29 November 2010 - 04:59 PM
Ai fi un bun manager de club!
Scris 29 November 2010 - 11:12 PM
hans, la Nov 29 2010, 05:59 PM, a spus:
Ai fi un bun manager de club!
Era un articol intr-o gazeta despre cum fac la Chelsea selectia de noi jucatori. Sper ca a citit si Muresan. Ca nu-i strica
II verifica, intre altele, si ce note au avut la scoala. Doar un exemplu.
Scris 30 November 2010 - 08:40 PM
Eu zic să-i transmiteţi lui Arpad să nu mai aducă negri începând din retur... ci doar ceangăi blonzi, cu ochi albaştri, alungiţi în formă mongoloidă.