Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Care e cea mai tare echipa? Evaluare topic: - - - - -

Poll: pe cine preferi? (52 membri au votat)

tu cu cine tii?

1. manchester united (12 voturi [21.82%])

Procentaj din vot: 21.82%

2. real madrid (6 voturi [10.91%])

Procentaj din vot: 10.91%

3. arsenal (3 voturi [5.45%])

Procentaj din vot: 5.45%

4. liverpool (5 voturi [9.09%])

Procentaj din vot: 9.09%

5. barcelona (14 voturi [25.45%])

Procentaj din vot: 25.45%

6. inter milano (2 voturi [3.64%])

Procentaj din vot: 3.64%

7. chelsea (4 voturi [7.27%])

Procentaj din vot: 7.27%

8. as roma (2 voturi [3.64%])

9. olympique lyon (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

10. ac milan (5 voturi [9.09%])

Procentaj din vot: 9.09%

11. bayern munchen (2 voturi [3.64%])

12. sevilla (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#41 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 13 May 2010 - 01:51 AM

Aseară, în finala Ligii Europa, echipa cea mai tare a fost Atletico Madrid.

Imagine amplasata

Finala Ligii Europa (Fosta Cupa U.E.F.A.)

Atletico Madrid - Fulham Londra 2 - 1

Pentru Atletico Madrid a marcat argentinianul Diego Forlan, în minutele 32 şi 116, iar pentru Fulham a marcat Davies, în minutul 37.

Echipele:

Atletico Madrid: De Gea - Ujfalusi, Perea, Dominguez, A. Lopez - Reyes, R. Garcia, Assuncao, Simao - Forlan, Aguero. Antreonor: Quique Sanchez Flores.

Fulham: Schwarzer - Baird, Hangeland, Hughes, Konchesky - Duff, Etuhu, Murphy, Davies - Gera, Zamora. Antrenor: Roy Hodgson.

Un meci care a avut parte de patru reprize, pentru a se decide cine câştigă. Îmi amintesc şi acum meciul din finala Cupei U.E.F.A., din anul 2001, FC Liverpool - Vitoria Alaves 5 - 4, văzută de mine într-un club din Braşov. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri. Acesta e motivul pentru care îmi amintesc acea finală. Un alt motiv pentru care îmi amintesc acea finală, fiind faptul că imediat după meci, a început un scandal în club. :doh: Sau, îmi mai amintesc şi acum finala cupei U.E.F.A. din anul 1995, când Real Zaragoza, a învins în finală pe Arsenal Londra, cu 2 - 1, al doilea gol al spaniolilor fiind marcat de Nayim, cu un şut de la mijlocul terenului, în minutul ...120, adică, exact când arbitrul se pregătea să încheie meciul şi să se pregătească de loviturile de departajare.

Revenind la finala de aseară, mi-a plăcut în primul rând atmosfera din tribune. E frumos când se întâlnesc echipele din Anglia cu cele din Spania ! Jocul, cum era şi de aşteptat, a fost unul energic, cu multe combinaţii şi multă fantezie din partea spaniolilor, şi, cu o echipă engleză care, în a doua repriză, a cedat fizic. După cum au mers lucrurile, a câştigat....cine şi-a dorit mai mult victoria. :)

Imagine amplasata

Diego Forlan

Imagine amplasata
0

#42 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 14 May 2010 - 01:44 AM

Cea care castiga!!! :o:

... pe langa ca toate echipele sint foarte bune chiar excelente dar norocul nu este cu ei mereu.
Nu este chiar sport usor nici fotbalul, este mai practic de privit la televizor si comentat decat de jucat.
0

#43 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 23 May 2010 - 12:23 AM

Aseară, în finala Ligii Campionilor, s-a aflat care e echipa cea mai tare din fotbalul european în anul 2010: Internazionale Milano.

Imagine amplasata

Finala Ligii Campionilor, ediţia 2009-2010

Bayern München - Internazionale Milano 0 - 2

Golurile lui Inter au fost marcate de argentinianul Diego Milito, în minutele 35 şi 70.

Echipele:

Bayern München: Jörg Butt - Holger Badstuber, Martin Demichelis, Daniel van Buyten - Philipp Lahm, Ivica Olic, Hamit Altintop (Klose '63), Bastian Schweinsteiger - Mark van Bommel, Arjen Robben, Thomas Müller. Antrenor: Louis van Gaal.

Internazionale Milano: Julio Cesar - Zanetti, Chivu (Stankovic '68), Walter Samuel, Lucio, Maicon - Sneijder, Esteban Cambiasso, Eto'o - Diego Milito, Pandev. Antrenor: Jose Mourinho.

O finală frumoasă...cui i-a plăcut. Inter Milano a fost mai solidă decât Bayern. S-a apărat foarte bine, închizându-l pe Arjen Robben cu 2 apărători în unele faze, iar în altele cu 3, făcându-l să stea permanent lipit de tuşă, astfel încât să nu poată înainta cu mingea în careul de 16 italian. A avut doar un singur şut la poartă, specific lui. Nici Ivica Olici nu s-a remarcat pe toată durata meciului. În prima repriză, Bayern-ul a dominat, iar în a doua, s-a stins, nemaiavând inspiraţie. În schimb, "italienii", dădeau impresia că pot scoate faze de atac...din nimic. Aşa au venit şi golurile. Echipa mai solidă şi cu organizare mai bună, s-a impus: Inter Milano.

Imagine amplasata

Diego Milito

Imagine amplasata
0

#44 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 23 May 2010 - 04:21 AM

Vezi postarealupini, la May 22 2010, 03:23 PM, a spus:

În prima repriză, Bayern-ul a dominat,

Asa stiam echipa asta, foarte puternic organizat si bine pregatiti pentu o LUPTA pe cinste!!!
Mai trebuie inteles ca jucatorii sint altii mereu, doar numele echipei ramane neschimbat :)
0

#45 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 23 May 2010 - 11:35 AM

Am tinut cu italienii, doar nu era sa tin cu triburile germanice. Mourinho este un antrenor extraordinar, poate cel mai bun la ora actuala. Dupa conferinta de presa, a anuntat ca prezenta lui in Italia se opreste aici, pentru ca va accepta oferta Realului. Daca nici Specialul nu va reusi sa organizeze eficient aceasta echipa, atunci nu voi mai sti ce sa mai spun.

Ma bucur pentru Chivu, ma bucur ca un roman este acolo. Si pentru ca nu a uitat de steag.
0

#46 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 23 May 2010 - 12:09 PM

Vezi postarea_Iskander_, la May 23 2010, 12:35 PM, a spus:

Am tinut cu italienii, doar nu era sa tin cu triburile germanice. Mourinho este un antrenor extraordinar, poate cel mai bun la ora actuala. Dupa conferinta de presa, a anuntat ca prezenta lui in Italia se opreste aici, pentru ca va accepta oferta Realului. Daca nici Specialul nu va reusi sa organizeze eficient aceasta echipa, atunci nu voi mai sti ce sa mai spun.

Ma bucur pentru Chivu, ma bucur ca un roman este acolo. Si pentru ca nu a uitat de steag.

:) :) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Anul viitor Real Madrid cu siguranta va lua CL :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :roll: :o:
0

#47 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 23 May 2010 - 06:06 PM

Realul are nevoie de jucatori in aparare, trebuie facut ceva in privinta asta. Mourinho este peste Guardiola, iar odata cu sosirea lui la Madrid, sper ca hegemonia Barcelonei sa ia sfarsit si Realul sa redevina iarasi echipa mare care a fost odata. Dupa cum am zis si mai sus, daca nici lusitanul nu va reusi, atunci nu ar mai fi prea mult de spus.

Raul va pleca.
0

#48 Utilizator offline   Rivil_amg 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-September 10

Scris 09 September 2010 - 02:39 PM

barca in acest moment chiar daaca sunt de-a lui real madrid ...Hala Madrid!!
0

#49 Utilizator offline   Stadioane 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-November 10

Scris 04 November 2010 - 09:48 PM

imi plac batraneii de la ac milan!
nu se satura inzaghi asta de marcat ggoluri!
0

#50 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 04 November 2010 - 09:49 PM

craiova...e cea mai tare :pardon: :)
0

#51 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 04 November 2010 - 10:09 PM

Genial ! Sa-l vad pe lupini postand la fotbal e un adevarat deliciu.Faptul ca s-a chinuit el sa puna poze cu fotbalistul roman Cristi Chivu e de-a dreptul genial.O adevarata desfatare pentru mine.Chiar ma intrebam cu ceva timp in urma in ochii cui poate parea Chivu un mare fotbalist.Daca m-as fi gandit atunci la lupini as fi avut raspunsul.Dar nu m-am gandit.
Chivu asta e un impostor nenorocit.Adevarat ,e un caz unic la acest nivel.Nivelul lui real ca si fotbalist e de divizia A in cel mai bun caz.A fost notat cu zero ma dupa meciul cu Hotspur.Man U a dat 4 boabe de pe partea sa cand a umilit AS Roma.
Sa nu mai vorbesc de aroganta afisata la fiecare conferinta de presa atunci cand sunt jurnalisti romani prezenti.El e prea bun pt Romania.Gatu' ma-sii de pseudofotbalist.Cica nu stie cu mingea,asa a scris presa din cizma.Evident.

Ma rog,e normal ca astfel de cunoscatori precum lupini sa-l considere fotbalist cand comentatorii tvr spun despre Bale ca e fotbalist mare abia dupa meciul retur.Asta in conditiile in care asta daduse 3 goluri in tur maturand practic cu toata apararea lu' Inter.Mai mult omu' asta a fost ofertat inca de acum 2 ani de Real,Man U si nimeni alta decat cea mai bogata echipa din istoria fotbalului Man City.Hotspur evident ca nu l-a vandut in conditiile in care a investit aproape 200 mil de lire in ultimii 3 ani avand la ora actuala o echipa capabila sa atinga usor sferturile.Ori daca astia de la tvr habar n-avea de aceste lucruri de unde sa stie lupini?Daca il intreb ce anume il face pe chivu fotbalist mare imi raspunde ca a castigat cupa campionilor si ca a fost titular in echipa lu' Mourinho.Pai tata,cupa aia nu a castigat-o inter ci doar Mourinho.Probabil ca e una din cele mai slabe echipe care a castigat vreodata trofeul.Un lot subtire atat valoric cat si numeric.Mourinho l-a folosit pe Chivu fortuit de imprejurari.Cu atat mai mare meritul portughezului.
Bravo lupini ! Mi-ai facut seara frumoasa !

Vezi postarea_Iskander_, la May 23 2010, 06:06 PM, a spus:

Raul va pleca.

De unde?

Aceasta postare a fost editata de SeqenenreTao: 04 November 2010 - 10:10 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou