Bine ai venit
(
Logare
|
Inregistrare
)
Ce mancati voi de obicei la micul dejun? Topic combinat
Scris 22 March 2008 - 12:51 AM
Scris 25 March 2008 - 11:48 PM
eu nu patez nimic acasa mami meu ma trezeste cu cafeluta si cand ajung la magazin fetele imi mai fac una doua
si pe la 2h inca una si pe la 4 inca una si la 6h inca una si cam atat daca nu am musafiri la magazin sa mai beau si altele
si pe la 2h inca una si pe la 4 inca una si la 6h inca una si cam atat daca nu am musafiri la magazin sa mai beau si altele
Scris 25 March 2008 - 11:52 PM
vali_, la Mar 25 2008, 11:48 PM, a spus:
eu nu patez nimic acasa mami meu ma trezeste cu cafeluta si cand ajung la magazin fetele imi mai fac una doua
Adica 6 cafele pe zi? esti cafeinoman?
Scris 26 March 2008 - 09:10 PM
vali_, la Mar 25 2008, 11:48 PM, a spus:
doamne ! si cu inima cum stai ?
Scris 02 April 2008 - 10:30 PM
consistent. orice, numai consistent sa fie. Altfel, stomacul meu face scandal. Exemple? oua prajite, paine cu pateu, sandwich cald, mamaliga cu branza si smantana, si multe multe fructe 
voi, astia cu cafeaua si tigara, ma mir cum de nu ati facut ulcer deja.
voi, astia cu cafeaua si tigara, ma mir cum de nu ati facut ulcer deja.
Scris 04 April 2008 - 08:40 PM
Si eu in general imi compun mic-dejunul din cafea si tigari. Si, da, astept si ulcerul
Dar acum catva timp mi-a povestit cineva cum el la micul dejun mananca ciorba si mancare gatita. Am incercat si eu de cateva ori si oricat de stupida pare ideea nu-i rea deloc. M-am simtit plina si satula toata ziua, fara sa mi se faca foame iar la 12
Din pacate nu am in fiecare zi mancare gatita la indemana, dar va recomand sa incercati.
http://jurnalculinar.blogspot.com
Dar acum catva timp mi-a povestit cineva cum el la micul dejun mananca ciorba si mancare gatita. Am incercat si eu de cateva ori si oricat de stupida pare ideea nu-i rea deloc. M-am simtit plina si satula toata ziua, fara sa mi se faca foame iar la 12
http://jurnalculinar.blogspot.com
Scris 10 April 2008 - 04:12 PM
In ultima vreme beau o cafea tare, o cana mare si mananc ciocolata sau bomboane umplute cu lichior si un corn. Si cam atat.