Concluzie: nesimtireea are un nume: Retim
Bine ai venit
(
Logare
|
Inregistrare
)
Pagina 1 din 1
Retim - vacarmul angajatiilor Nesimtire fara limite
Scris 15 July 2008 - 04:54 PM
Concluzie: nesimtireea are un nume: Retim
Scris 15 July 2008 - 06:13 PM
Am avut si eu parte de nesimtirea lor saptamana trecuta. Avand casa in renovar pe o perioada de 3 zile nu am avut geamuri, ei si chiar in perioada asta am avut ghinionul sa asist, fara voia mea clar, la ridicarea gunoiului. Ce fain e cand visezi..campii verzi cu flori si multe fete si deodata tresari din cauza binecunoscutului fluierat de"oi" urmat de fraza "-Da ba mai in fata ca doar nu car eu asta in spate", si apoi ambalat de camion, frana, tarait de tomberon pe asfalt, da pe partea fara roti ca e mai "cul" asa, scuturat tomberon, si e de stiut ca odata ce e gol trebuie aruncat jos, ca de pus frumos nu e timp. Toate astea undeva pe la ora 5 dimineata.
Respect retim!
Respect retim!
Scris 15 July 2008 - 07:21 PM
Am avut si eu parte de nesimtirea lor saptamana trecuta. Avand casa in renovar pe o perioada de 3 zile nu am avut geamuri, ei si chiar in perioada asta am avut ghinionul sa asist, fara voia mea clar, la ridicarea gunoiului. Ce fain e cand visezi..campii verzi cu flori si multe fete si deodata tresari din cauza binecunoscutului fluierat de"oi" urmat de fraza "-Da ba mai in fata ca doar nu car eu asta in spate", si apoi ambalat de camion, frana, tarait de tomberon pe asfalt, da pe partea fara roti ca e mai "cul" asa, scuturat tomberon, si e de stiut ca odata ce e gol trebuie aruncat jos, ca de pus frumos nu e timp. Toate astea undeva pe la ora 5 dimineata.
Respect retim!
Respect retim!
Sa vezi ce se plang de serviciul ce il au, de salarul mic cel iau, de parca e vina ta. Si mai vezi si pei cei ce matura strada. Doua trei persoane care matura si un nesimtit ce este seful, care maninca seminte si cojile le scuipa pe trotuar. Sunt betoni cu toii.
Scris 15 July 2008 - 10:24 PM
eu locuiesc la parter pe interiorul blocului deci nu as avea cum sa i aud deoarece pe partea cu strada nu am niciun geam dar, ii aud cum misca pubelele si urla prin scara in camera din mijloc nu langa usa si nu doar odata i am auzit
Scris 15 July 2008 - 10:31 PM
eu locuiesc la parter pe interiorul blocului deci nu as avea cum sa i aud deoarece pe partea cu strada nu am niciun geam dar, ii aud cum misca pubelele si urla prin scara in camera din mijloc nu langa usa si nu doar odata i am auzit
Tu nu vezi partea pozitiva a lucrurilor, ei incearca sa te salute, sa nu treca pe langa blocul tau pe furis , ca sa-ti lase impresea ca au ceva cu tine si se feresc
Scris 17 July 2008 - 09:18 AM
Eu nu prea ii bag in seama, stau la 3 si daca ar fi sa ia gunoiul, nu m-as trezi. De fapt si daca as fi stat la parter exact in zona de unde iau ei gunoiul nu m-as fi trezit.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1