Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Retim - vacarmul angajatiilor Nesimtire fara limite Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 15 July 2008 - 04:54 PM

Vine masina de la Retim sa ia gunoiul menajer de doua ori pe saptamana. Datorita caldurii angajatii pot opta ca programul de lucru sa inceapa mai cu dimineata in cap. Si pe la 3 - 4 dimineata se fac auziti. Parca vin sa pradeze cartierul, nu sa ia gunoiul. Si baiatii au plamani sanatosi, nu gluma. Tipa unii la altii, ca si forma de comunicare si li se rupe ca unii dorm. Si trantesc cu europubelele de zici ca vor sa le faca poster pe asfalt.
Concluzie: nesimtireea are un nume: Retim
0

#2 Utilizator offline   Tibinho 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 15 July 2008 - 06:13 PM

Am avut si eu parte de nesimtirea lor saptamana trecuta. Avand casa in renovar pe o perioada de 3 zile nu am avut geamuri, ei si chiar in perioada asta am avut ghinionul sa asist, fara voia mea clar, la ridicarea gunoiului. Ce fain e cand visezi..campii verzi cu flori si multe fete si deodata tresari din cauza binecunoscutului fluierat de"oi" urmat de fraza "-Da ba mai in fata ca doar nu car eu asta in spate", si apoi ambalat de camion, frana, tarait de tomberon pe asfalt, da pe partea fara roti ca e mai "cul" asa, scuturat tomberon, si e de stiut ca odata ce e gol trebuie aruncat jos, ca de pus frumos nu e timp. Toate astea undeva pe la ora 5 dimineata.
Respect retim!
0

#3 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2008 - 07:21 PM

QUOTE(Tibinho @ Jul 15 2008, 07:13 PM) Vezi postarea
Am avut si eu parte de nesimtirea lor saptamana trecuta. Avand casa in renovar pe o perioada de 3 zile nu am avut geamuri, ei si chiar in perioada asta am avut ghinionul sa asist, fara voia mea clar, la ridicarea gunoiului. Ce fain e cand visezi..campii verzi cu flori si multe fete si deodata tresari din cauza binecunoscutului fluierat de"oi" urmat de fraza "-Da ba mai in fata ca doar nu car eu asta in spate", si apoi ambalat de camion, frana, tarait de tomberon pe asfalt, da pe partea fara roti ca e mai "cul" asa, scuturat tomberon, si e de stiut ca odata ce e gol trebuie aruncat jos, ca de pus frumos nu e timp. Toate astea undeva pe la ora 5 dimineata.
Respect retim!

Sa vezi ce se plang de serviciul ce il au, de salarul mic cel iau, de parca e vina ta. Si mai vezi si pei cei ce matura strada. Doua trei persoane care matura si un nesimtit ce este seful, care maninca seminte si cojile le scuipa pe trotuar. Sunt betoni cu toii.
0

#4 Utilizator offline   Roth Robert 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 15 July 2008 - 10:24 PM

eu locuiesc la parter pe interiorul blocului deci nu as avea cum sa i aud deoarece pe partea cu strada nu am niciun geam dar, ii aud cum misca pubelele si urla prin scara in camera din mijloc nu langa usa si nu doar odata i am auzit
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2008 - 10:31 PM

QUOTE(Julles @ Jul 15 2008, 11:24 PM) Vezi postarea
eu locuiesc la parter pe interiorul blocului deci nu as avea cum sa i aud deoarece pe partea cu strada nu am niciun geam dar, ii aud cum misca pubelele si urla prin scara in camera din mijloc nu langa usa si nu doar odata i am auzit

Tu nu vezi partea pozitiva a lucrurilor, ei incearca sa te salute, sa nu treca pe langa blocul tau pe furis , ca sa-ti lase impresea ca au ceva cu tine si se feresc :doh:
0

#6 Utilizator offline   mariuskl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 08

Scris 17 July 2008 - 09:18 AM

Eu nu prea ii bag in seama, stau la 3 si daca ar fi sa ia gunoiul, nu m-as trezi. De fapt si daca as fi stat la parter exact in zona de unde iau ei gunoiul nu m-as fi trezit.
0

#7 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 July 2008 - 03:02 PM

QUOTE(marius hercas @ Jul 17 2008, 10:18 AM) Vezi postarea
Eu nu prea ii bag in seama, stau la 3 si daca ar fi sa ia gunoiul, nu m-as trezi. De fapt si daca as fi stat la parter exact in zona de unde iau ei gunoiul nu m-as fi trezit.

te invidiez ca poti dormi asa de bine chiar de este galagie in jurul tau.
0

#8 Utilizator offline   gura lumii 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-June 09

Scris 23 June 2009 - 09:03 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou