Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Lipsa spatilor amenajate pentru caini ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 18 July 2008 - 11:59 AM

Sunt multi iubitori de animale in Timisoara. Sunt foarte multi care au cate un animal. Problema celor ce au caini este una de luat in considerare. Nu au unde sa-si plimbe cainii!!! In parcuri nu au voie cu cainii, datorita unei legi locale, in locuri unde sunt spatii verzi, deobicei sunt copii si atunci lumea devine stresata si de aici izbucnesc si conflicte.

Concluzie: trebuie amenajat un spatiu in fiecare zona din Timisoara, unde sa aiba acces numai cei cu caini!
Intrebare: ar fi o idee multumitoare pentru propietarii de caini sa-si faca abonament la un astfel de spatiu, daca el confera conditii optime pentru caini?
0

#2 Utilizator offline   lmedal 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-May 08

Scris 18 July 2008 - 02:32 PM

Ceau,

La mine in zona avem un parc amenajat cu locuri de joaca pentru copii si unul pentru caini. Dar sincer nu am vazut pe nimeni cu cainele in acel loc amenajat special pentru caini. Tot pe trotuar vad ca se plimba cu cainii si pe bune cateodata trebuie sa ocolesc rahatul lor de pe trotuar.
Din cate am auzit a bagat acum legea ca stapanii cand se plimba cu cainii sa aiba la ei pungi si lopatica dar sunt curioasa cati o sa aiba dintre ei. Pana nu primesc cativa amenzi usturatoare nici ca le pasa.

Concluzie: Atata timp cat nici gratis nu au fost in stare sa mearga la locurile amenajate nu vad pe vreunul sa faca abonament pentru un asemenea loc
0

#3 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 July 2008 - 11:55 AM

QUOTE(meli_tm @ Jul 18 2008, 03:32 PM) Vezi postarea
Ceau,

La mine in zona avem un parc amenajat cu locuri de joaca pentru copii si unul pentru caini. Dar sincer nu am vazut pe nimeni cu cainele in acel loc amenajat special pentru caini. Tot pe trotuar vad ca se plimba cu cainii si pe bune cateodata trebuie sa ocolesc rahatul lor de pe trotuar.
Din cate am auzit a bagat acum legea ca stapanii cand se plimba cu cainii sa aiba la ei pungi si lopatica dar sunt curioasa cati o sa aiba dintre ei. Pana nu primesc cativa amenzi usturatoare nici ca le pasa.

Concluzie: Atata timp cat nici gratis nu au fost in stare sa mearga la locurile amenajate nu vad pe vreunul sa faca abonament pentru un asemenea loc

Am vb cu cei care au caini la tine in zona si se plang ca vin copii mici sa se joace acolo. si daca lasa caini liberi le sare lumea in cap si au scandal.
0

#4 Utilizator offline   alina04 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-May 09

Scris 04 May 2009 - 07:44 PM

QUOTE (bahuczki @ Jul 19 2008, 12:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am vb cu cei care au caini la tine in zona si se plang ca vin copii mici sa se joace acolo. si daca lasa caini liberi le sare lumea in cap si au scandal.

Nu stiu daca ne referim la acelasi parc, dar cunosc si eu unul in care nu as risca sa-mi las cainele liber...nu faptul ca ar ataca el pe cineva e problema, dar cred ca as fi linsata de bunicutele si mamele care isi "plimba" odraslele in parcul destinat cainilor. Cainele meu e labrador, a crescut printre copii si vrea sa se joace. Problema e ca l-am invatat ca atunci cand cineva arunca o sticla de plastic pe jos ( am incercat si cu alte ambalaje, dar inafara de pungile foarte mari, cainele nu era prea interesat) sa o ia in gura si sa se tina dupa cel care a aruncat-o pana acesta o pune in cosul de gunoi. O mamica a fost foarte revoltata atunci cand cainele s-a napustit asupra unei sticle din aceea mica de suc pentru copii aruncata de baietelul ei, dupa care a vrut sa o inapoieze copilului. Acesta a inceput sa planga si a aruncat cu sticla dupa caine, iar el i-a adus-o iar foarte fericit. Binenteles ca m-am certat cu acea mama care pe langa faptul ca nu isi educase copilul, nici nu aprecia eforturile cainelui. Asa ca sunt nevoita sa imi pun cainele in masina si sa il scot la plimbari inafara orasului unde se poate juca linistit cu toate PET-urile
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 May 2009 - 09:45 PM

Problema ar trebui sa fie urmatoarea:
- este parc destinat cainilor, nu au voie in el cei ce nu sunt insotiti de caini, astfel s-ar preintimpina cazurile nefericite.
Pe vremea cand aveam caine(ciobanesc german de 50 de kg), imi era frica sa-l las liber unde era lume in preajma, deoarece tot timpul il provocau. Daca se intimpla sa latre la ei sau sa mariie, eram eu de vina, ca-l lasam liber.
In fiecare zona ar trebui facut un parc pentru caini si numai cu aceasta destinatie si in el sa ai acces daca ai abonament. In acest fel Primaria ar avea de unde sa dea salar unei persoane care sa si curete parcul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi