Am vb cu cei care au caini la tine in zona si se plang ca vin copii mici sa se joace acolo. si daca lasa caini liberi le sare lumea in cap si au scandal.
Nu stiu daca ne referim la acelasi parc, dar cunosc si eu unul in care nu as risca sa-mi las cainele liber...nu faptul ca ar ataca el pe cineva e problema, dar cred ca as fi linsata de bunicutele si mamele care isi "plimba" odraslele in parcul destinat cainilor. Cainele meu e labrador, a crescut printre copii si vrea sa se joace. Problema e ca l-am invatat ca atunci cand cineva arunca o sticla de plastic pe jos ( am incercat si cu alte ambalaje, dar inafara de pungile foarte mari, cainele nu era prea interesat) sa o ia in gura si sa se tina dupa cel care a aruncat-o pana acesta o pune in cosul de gunoi. O mamica a fost foarte revoltata atunci cand cainele s-a napustit asupra unei sticle din aceea mica de suc pentru copii aruncata de baietelul ei, dupa care a vrut sa o inapoieze copilului. Acesta a inceput sa planga si a aruncat cu sticla dupa caine, iar el i-a adus-o iar foarte fericit. Binenteles ca m-am certat cu acea mama care pe langa faptul ca nu isi educase copilul, nici nu aprecia eforturile cainelui. Asa ca sunt nevoita sa imi pun cainele in masina si sa il scot la plimbari inafara orasului unde se poate juca linistit cu toate PET-urile