Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parcul Copiilor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 18 July 2008 - 06:27 PM

In urma cu cativa ani, dupa ce un copil s-a ranit grav in parc, hutulusuri si alte dispozitive de joaca au fost legate cu lanturi pentru a se evita o noua accidentare. De atunci si pana acum, mai marii orasului au tot zis ca se va investi in parc, pentru a corespunde normelor de protectie si a deveni o atractie a orasului. dar promisiuni au ramas, asa cum deja suntem obisnuiti.

Intrebare: de ce dracu nu se face ceva in acest sens?
0

#2 Utilizator offline   lmedal 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-May 08

Scris 19 July 2008 - 12:05 PM

Nu se va face nimic cu acel parc deoarece ei cred ca daca amenajeaza in fiecare zona un parc cu 2 hutuluse pentru copii ei cred ca este de ajuns si nu se mai streseaza cu acel parc. Si ideea ca bani cica nu sunt pentru acel parc dar sunt pentru alte mii de tampenii

Asta e
0

#3 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 July 2008 - 12:16 PM

QUOTE(meli_tm @ Jul 19 2008, 01:05 PM) Vezi postarea
Nu se va face nimic cu acel parc deoarece ei cred ca daca amenajeaza in fiecare zona un parc cu 2 hutuluse pentru copii ei cred ca este de ajuns si nu se mai streseaza cu acel parc. Si ideea ca bani cica nu sunt pentru acel parc dar sunt pentru alte mii de tampenii

Asta e

Poate pentru rondoul de la trecerea de pietoni ce da la Terasa banateana, unde pentru amenajarea rondoului s-au cheltuie 3 miliarde de li vechi, si acolo sa turnat o basculanta de pamant si s-au pus borduri roata, nimic mai mult! Sa se duca cu totii la naiba!
0

#4 Utilizator offline   darkstar_tfd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 21 July 2008 - 05:57 PM

Bine ca au facut si rondoul ala, gandeste-te ca puteai sa ii fure pe toti si atat.

Asa macar au cu ce sa ne scoata ochii :angry:
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 July 2008 - 09:42 AM

QUOTE(darkstar_tfd @ Jul 21 2008, 06:57 PM) Vezi postarea
Bine ca au facut si rondoul ala, gandeste-te ca puteai sa ii fure pe toti si atat.

Asa macar au cu ce sa ne scoata ochii :haha:

daca se pune asa problema, toti sunt niste sfinti!
0

#6 Utilizator offline   HoratiuTM 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-October 08

Scris 14 October 2008 - 10:28 PM

Va transmit Petia unde va astept dragi Timisoreni sa semnati ca sa putem sa le aratam Domnilor alesi ca ne pasa deci semnati pentru Parcul Copiilor din Timisoara :roll:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p64841048.html

Stimati alesi,
Acum dupa ce ati primit un nou mandat, va readucem aminte ca aveti datoria de urgenta, sa refaceti Parcul Copiilor din Timisoara, datorie fata de copii dvs., ai nostri, nepotii dvs. si nepotii nostri de care nu veti scapa, chiar daca evitati pe fata acest lucru, prin tot felul de giumbuslucuri politice cat si inginerii financiare si nu in ultimul rand imobiliaro-juridice.
Parcul Copiilor este un bun comun al cetatenilor Timisoarei, indiferent de virsta, bun administrat de dvs., stimati politiceni care ati fost alesi si cu mare parere de rau, ati manjit aceasta oaza verde cu namolul politic.
Dragi timisoreni, semnati aici pentru un parc numai al copiilor, pentru o oaza verde, pentru Timisoara.
Prin semnarea acestei petitii le putem arata domnilor politicieni ca ne pasa si ii obligam sa lase interesele personale si politice la o parte si sa se apuce de treaba!
Semnati pentru ca visul si zambetul copiilor vostri sa devina realitate!
Semnati pentru salvarea unei oaze verzi unde natura se va uni cu chiotele copiilor fericiti, cu ciripitul pasarelelor si aerul proaspat al diminetilor insorite.
0

#7 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 October 2008 - 02:31 PM

Eu imi doresc un parc si in Calea Lipovei. Gasisem un teren super, peste drum de P-ta. Noua. Am vb cu Emil Cristescu, care la luat Pe Oraza si impreuna au mers sa vada locatia. Au ramas impresionati de cat de generos este spatiu. Au verificat daca apartine cuiva. La naiba, este revendicat! A naibii treaba, toti au fost mosieri inainte de comunism!

Concluzie: trebuie sa revendic si eu 2 cladiri din P-ta. Traian, ca-mi place zona! :good:
0

#8 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 September 2010 - 08:40 AM

Parcul Copiilor, redeschis fara amenajari

In timp ce soarta zbuciumata a frumoasei oaze de verdeata din centrul Timisoarei se va hotari la a nu se stie cata licitatie, Parcul Copiilor a fost curatat de toate fierotaniile - foste instalatii de joaca - cu care a fost incarcat de-a lungul timpului. Chiar daca timisorenii si-au cam pierdut nadejdea intr-un parc dedicat celor mici, in aceste zile s-a intamplat o minune: Parcul Copiilor si-a redeschis portile. E gol, e neamenajat, dar se poate circula liber prin el si oricine poate profita de aer curat si liniste.
Ca dovada ca pana si edilii au renuntat sa creada ca parcul va fi amenajat in acest an (dupa cum sustineau in 2009), iar data de 1 iunie 2010 a ramas in amintire, pe porti a fost afisat si orarul: "Acest parc este deschis dupa urmatorul program - iarna, intre orele 9-18, vara, intre orele 9-21". Sa fie vorba de o strategie pe termen lung?
Plimbarea este mai mult decat placuta si dezvaluie, pe langa arborii si arbustii bine ingrijiti, vestigii ale epocilor trecute: un bazin complet gol, un zid pe care si graffiti-ul s-a coscovit, mormane de pamant, cu o roaba si o lopata abandonate, fostul "tunel al groazei", ramas un simplu tub de beton. Imbiate de atmosfera linistita, doua autoturisme negre stau parcate cuminti pe o alee, bine pazite de un barbat in uniforma.
O bunica isi plimba nepoata si se declara foarte bucuroasa ca o poate scoate in natura fara sa parcurga kilometri in sir. Mai incolo, o tanara citeste, complet absorbita de cartea pe care o tine in mana, confirmand cealalta veste buna: bancile nu au fost desfiintate, ele exista si pot fi folosite. Daca tot au dovedit ca nu sunt in stare sa faca ceva util, pare mai sanatos ca alesii locali sa lase Parcul Copiilor asa cum este, in seama mamei-natura, care are nevoie doar de mici ajustari. Pacat doar ca a stat atatia ani cu lacatul pe poarta...
0

#9 Utilizator offline   Ady_jmekeru 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 10

Scris 22 November 2010 - 09:33 PM

bine ca macar s-a deschis... are lumea unde sa se plimbe; aer curat, liniste, departe de circulatia sufocanta din oras.

si zilele astea am vazut 2 movile de nisip in parc... poate repara ceva la anu'... cine stie
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi