Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Calea Lipovei - aer irespirabil ! Continental ne sufoci! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 18 July 2008 - 11:21 PM

Toata saptamana a fost un aer irespirabil. Nu mai poti sa ai deschis geamul la camera, ca te loveste un danf de cauciuc. Ce dracu se asteapta? De ce nu se duce de la mediu in control la ei? Pana nu incep sa se umple spitalele cu bolnavi din cauza asta, nu se va lua nici o decizie? Ce se asteapta? Li se rupe la straini de noi! Important sa aiba profit si sa nu se intample la ei in tara, unde sunt sigur ca li se ridica avizul de functionare din partea mediului. Suportam toate rahaturile strainilor!!!
0

#2 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 July 2008 - 10:09 PM

QUOTE(bahuczki @ Jul 19 2008, 12:21 AM) Vezi postarea
Toata saptamana a fost un aer irespirabil. Nu mai poti sa ai deschis geamul la camera, ca te loveste un danf de cauciuc. Ce dracu se asteapta? De ce nu se duce de la mediu in control la ei? Pana nu incep sa se umple spitalele cu bolnavi din cauza asta, nu se va lua nici o decizie? Ce se asteapta? Li se rupe la straini de noi! Important sa aiba profit si sa nu se intample la ei in tara, unde sunt sigur ca li se ridica avizul de functionare din partea mediului. Suportam toate rahaturile strainilor!!!

Am facut obsesie pentru mirosul insuportabil de cauciuc cel simt in fiecare seara. Am sa imi fac drum la Mediu sa vad ce au de spus!
0

#3 Utilizator offline   Lavianton 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-July 08

Scris 23 July 2008 - 06:29 PM

QUOTE(bahuczki @ Jul 21 2008, 11:09 PM) Vezi postarea
Am facut obsesie pentru mirosul insuportabil de cauciuc cel simt in fiecare seara. Am sa imi fac drum la Mediu sa vad ce au de spus!

sa-mi zici si mie ce ti-au raspuns!
0

#4 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 August 2008 - 09:57 AM

QUOTE(Lavianton @ Jul 23 2008, 07:29 PM) Vezi postarea

zi dupa zi, saptamana dupa saptamana, aer inrespirabil in Lipovei. din cate m-am informat Continentalul este fara aviz de functionare de la mediu de vreo doi ani. dar asta este. se poate si asa se pare. daca erau in Germania nu puteau sa functioneze, dar la noi, acceptam de toate de la straini. indodeauna ne-am comportat ca niste slugi cand era vb de a da un sut in fund strainilor, asa zisi investitori.
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 August 2008 - 10:08 PM

QUOTE(Lavianton @ Jul 23 2008, 07:29 PM) Vezi postarea

Dan Goldis de la PNTCD a reusit sa stringa 1100 de semnaturi de la locuitorii de pe langa Continental. cu ele se duce la Mediu, sa nu mai elibereze autorizatie de functionare Continetalului.
0

#6 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 August 2008 - 09:07 PM

QUOTE(bahuczki @ Aug 17 2008, 11:08 PM) Vezi postarea

Dan Goldis de la PNTCD a reusit sa stringa 1100 de semnaturi de la locuitorii de pe langa Continental. cu ele se duce la Mediu, sa nu mai elibereze autorizatie de functionare Continetalului.

povestea va continua,
plamanii vor ceda,
vina pe cine vor da?

cei de la Mediu sunt mersi bine,
au spaga, viata le convine,
tot noi vom indura,
de parca intereseaza pe cineva!?
0

#7 Utilizator offline   mariuskl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 08

Scris 19 August 2008 - 11:38 AM

Uh, e grav. Ai ajuns sa faci poezii pe tema asta.
0

#8 Utilizator offline   cflory 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-March 08

Scris 24 August 2008 - 08:25 AM

Votati petitia online pentru mutarea fabricii, poate reusim ceva: http://www.petitieonline.ro/petitie-p51861047.html
0

#9 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 August 2008 - 02:40 AM

QUOTE(cflory @ Aug 24 2008, 09:25 AM) Vezi postarea
Votati petitia online pentru mutarea fabricii, poate reusim ceva: http://www.petitieonline.ro/petitie-p51861047.html

E trei si jumatate dimineata. Acum m-am intors acasa. Miroasa in Lipovei atat de puternic a cauciuc de la Continetal, de a trebuit sa merg cu geamurile inchise la masina si clima pusa sa mearga cu circuitul inchis de aer. sa-i ia naiba te toti care sunt in masura si pot sa faca ceva, dar stau degeaba. :tease:
0

#10 Utilizator offline   Traiann2008 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-September 08

Scris 01 September 2008 - 07:29 PM

Da, cunosc problema cu mirosul de cauciuc. Si eu locuiesc in Calea Lipovei si intamplator lucrez la Continental :o:
0

#11 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 September 2008 - 09:28 PM

Inseamna ca esti om sanatos. dar te consider eroul meu ca rezisti sa lucrezi acolo. eu am stat 6 ani la Solectron si eram in permanenta drogat de la aerul poluat din sectiile de productie!
0

#12 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 October 2008 - 03:08 PM

Aseara am ajuns tarziua acasa si parca mai mult ca si deobicei aerul era sufocant. Am inceput sa la 10 secunde dupa ce am cobaat din masina. este inadmisibil ce se intampla. Se stie ce nociv este aerul si tot se trateaza cu indiferenta!
0

#13 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 December 2008 - 11:39 PM

S-a redus poloarea din aer, nu mai sunt asa emisii de la Continental. Asta nu se datoreaza faptului ca ne-am implicat noi si am facut galacie, ci faptului ca i-au ajuns blestemele si se duc in cap cu firma.
0

#14 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 February 2010 - 07:30 AM

Agentia pentru Protectia Mediului Timis a decis sa acorde autorizatia de mediu pentru fabrica de anvelope Continental AP din Timisoara. Dar, autoritatile de mediu au impus un program de conformare pentru solutionarea problemelor de miros, semnalate de mai multi ani de cetatenii care locuiesc in zona.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi