A inceput campania de curatat gunoaiele majore de prin case asa ca oamenii si-au pus (cu prea mult timp inainte) boarfele de care vor sa scape, in strada. Pe langa aspectul de groapa de gunoi pe care il imbraca Timisoara timp de 2 sapt cat dureaza toata porcaria, au aparut si connationalii nostri mai inchisi la culoare, care bat Timisoara in lung si-n lat cu carutele cotrobaind prin gunoiul proaspat lasat afara. Perfecta imagine atat pentru noi cat si pentru cei ce ne viziteaza....Stau pe o strada destul de centrala (fac 10 min pana in centru) si am auzit din casa trecand nu una ci 2 carute cu tigani la scormonit. Om cu simt civic, am intrat repede pe net sa aflu nr de tel de la politia comunitara, am sunat si au inceput aia sa ma intrebe de adresa, nume, etc. Adica pe ei ii f..e grija de adresa mea in loc sa mearga sa-si faca treba. Au promis ca trimit un echipaj dar cat am stat eu sa urmaresc cum tiganii dispar pe Victor Babes niciun politist comunitar nu si-a facut aparitia. Intr-un timp aveau obiceiul sa mai stea prin intersectii sa alunge puii de rom ce stresau soferii cu cersitul, sau mai puneau un abtibild pe geamul gunoaielor ce parcau pe trotuar, dar vad ca si astea au disparut. S-a desfintat cumva politia comunitara si eu nu am auzit? Sau inca "lucreaza" din greu platiti din banii nostri? Pe site-ul primariei aparea intr-o vreme cum erau ridicate cu fala 2 carute.....De atunci numarul carutelor ridicate a ajuns la 2.....Mie mi-e rusine ca traiesc in Timisoara atunci cand vad carute prin oras si edilii se ocupa de ale lor. Voua nu? Dar ce sa mai zicem ..... noi i-am votat a 4-a oara, inseamna ca ne-a placut ce au facut pana acum. Ne meritam soarta!
Timisoara fruncea? O fi fost odata....
5 stele? Nici vorba oameni buni.
PS Odata eram indragostit de Timisoara
Nu ar fi util un numar de tel usor de tinut minte si de apelat unde sa se semnaleze toate cacaturile astea? si sa se si ea masuri impotriva lor. Tocmai m-am intors din Suedia si acolo oamenii au un tzel sa descopere masini parcate aiurea, gunoaie aruncate la intamplare copii agresati pe strada etc si sa puna mana pe telefon. Dar odata ce suna apelul lor nu ramane in aer. Imediat apre cineva care daca trebuie luate masuri , le ia Dar pt asta stiti ce fain arata Suedia? si ce frica le e la aia de politie?
Aceasta postare a fost editata de rukmau: 21 October 2008 - 08:39 PM
Intodeuana comunitarii nu sunt unde ai nevoie. au emisiune peanalog, unde cu surle si trambite strang oamenii strazii, ii urca intr-o dubita de marfa cu insemnele bega grup pe ea, nu au geamuri, nu au scaune in dubita, sunt ca si animalele aruncati la gramada. Cat despre eficienta lor.....daca tipul lor din balconul Operei o sa vada nemultumirea ta prin binoclu, o sa fie solutionata si plangerea ta!
SALVE A TUTTI SONO UN ITALIANO CHE RISIEDE E LAVORA IN BULGARIA,
SONO VENUTO IN ROMANIA IN VISITA PRESSO LA FAMIGLIA DELLA MIA COMPAGNA (GRAVIDA QUASI A TERMINE)
E FELICEMENTE SONO DIVENTATO PAPA' IL 08/12/2009.
IL PROBLEMA ATTUALE E' CHE IO E LA MIA COMPAGNA DOBBIAMO USCIRE DALLA ROMANIA ED ENTRARE IN BULGARIA
PER PROBLEMI DI LAVORO (LOGICAMENTE CON NOSTRO FIGLIO) AL PIU' PRESTO,
SE AVETE INFORMAZIONI SUI DOCUMENTI CHE SERVONO PER CIRCOLARE IN COMUNITA' EUROPEA E SE QUALCUNO FOSSE COSI' GENTILE DI AIUTARMI VI RINGRAZIO ANTICIPATAMENTE
SALUTI MARIO
Aceasta postare a fost editata de Artu.et@libero.: 27 December 2009 - 07:19 PM
Si eu sunt cu spiritul civic foarte dezvoltat. Am sunat la comunitari sa trimita un echipaj pentru cersetorii ce vin la sfarsit de saptamana la intersectia Brancoveanu cu Rebreanu, la semafoare. Frectie. Am stat sa vad daca vine cineva de comunitari si nimic. Doar cand sunt filmati la Analog TV in emisiune se iau de cersetori; fara TV nu i faima, deci nu are rost sa se implice.