Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

La detectat de gropi in Timisoara..... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 26 January 2009 - 09:10 AM

Este un subiect care am vrut sa-l scriu de mult timp. Ideea este urmatoarea: daca este o groapa in carosabilul din Timisoara care te deranjeaza si nimeni din cei ce ar trebui sa se autosesizeze nu fac nimic, este exact ce vreau sa postez.
Pentru inceput am sa scriu despre craterul din carosabil, ce era sa ma inghita azidimineata venind spre servici.
Cum te deplasezi dinspre Modern spre calea ferata ce duce spre Continental Automotive, imediat dupa trecerea de cale ferata, am avut un soc cand am vazut ca ma scufund cu masina pana la usi in apa din groapa. Avind un Spark, imediat am crezut ca e rost de a ma bloca acolo si a iesi inot pe trotuar. Dar spre surprinderea mea groapa era prevazuta cu iesire de urgenta :cry:)) , adica se adaptase la trafic.
0

#2 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 January 2009 - 09:18 PM

Daca te deplasezi pe Calea Aradului de la semaforul in care ai Hotel Neon pe stinga directiei de deplasare, in momentul in care ajungi in dreptul intrarii la UTT si pana la benzinaria OMV situata dinaintea sectiei 5 Politie, drumul este o capcana pe timp de ploaie, ce are puterea sa te lase pieton daca nu reusesti sa eviti toate gropile de pe banda de mers de linga trotuar. Avantajate sunt doar fetele ce stau la produs(nederanjate de politaii de la Sectia 5), deoarece soferii merg cu viteze mici si asa au sanse sa agate si ele ceva din mers. :flowers:)

Concluzie: drumul a fost reparat prin decembrie 2008, rezultand astfel bani in buzunarul unor smecheri ce au dar lucrarea firmei ce a facut munca de mantuiala!!!
0

#3 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 February 2009 - 10:50 PM

Alta strada cu probleme este Brancoveanu, cum te deplasezi dinpre linia lui 9 spre C.Porumbescu. Nu reusesc sa merg fara sa simt ca nu am luat o denivelare la roata. Si intrebarea ar fi: ce a facut in privinta drumurilor ,,gospodarul orasului'' in anii petrecuti fara intrerupere la conducerea orasului? . Cu promisiuni ne-a aburit la alegeri, de am ramas excitati la gandul ce bine ne va fi!
0

#4 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 February 2009 - 12:48 PM

O groapa in carosabil la care se lucreaza de mai bine de o luna este amplasata cum te deplasezi dinspre Continental spre Termal, chiar la primul semafor, pe banda dispre statia lui 19 de trolebuz. Este mare si primitoare, poti sa te asezi linistit cu toata masina in ea. Dar sa speram ca pana prin aprilie sa fie gata lucrarea, ca doar de la acel semafor spre urmatorul a inceput covorul astfaltic sa se scufunde.

Concluzie: 12 ani de mandat neintrerupt, iar drumurile ca dupa bombardament au look!
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 March 2009 - 01:02 PM

Ieri era sa-mi rup Spark-ul in groapa de la Continental. Daca nu faceam balans in interiorul masinii, ramaneam prizonier in groapa.
Intrebare: cine da castigatoare la licitatie firma care repara partea carosabila? cat se primeste spaga ca sa nu dai atentie lucrarilor prost executate?
0

#6 Utilizator offline   dan.pop 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-March 09

Scris 04 March 2009 - 04:16 PM

La intersectia dintre Calea Aradului si strada care vine dinspre Kappa e o groapa imensa. Cum nu am stiut de ea, zilele trecute cand am trecut pe-acolo am fost nevoit sa dau cu spatele in mijlocul intersectiei ca sa nu dau in ea.

Apropo de Brancoveanu, eu trec zilnic prin zona aceea si sunt ingrozit de gropile si craterele prin care dau. O ocolesc pe una si dau in cealalta. Daca mai sunt atent si la soferii grabiti si stresati, chiar ca nu mai stiu ce e prioritar: sa ocolesc gropile sau sa evit incidentele neplacute cu participanti la trafic stresati.
0

#7 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 March 2009 - 11:15 PM

La intersectia dintre Calea Aradului si strada care vine dinspre Kappa e o groapa imensa. Cum nu am stiut de ea, zilele trecute cand am trecut pe-acolo am fost nevoit sa dau cu spatele in mijlocul intersectiei ca sa nu dau in ea.

Azi am trecut si eu pe acolo. Am ramas ingrozit cum se scufundau masinile mici in groapa. Imediat ce am vazut groapa am sunat la Politia Rutiera sa anunt de groapa din carosabil. Respectivul domn ce a raspuns la telefon a fost foarte amabil cu mine si mi-a explicat ca ei deja au facut sesizare la Primarie si la cei ce trebuie sa se ocupe de carosabil, iar eu sunt a 7 persoana ce a sezizat telefonic existenta craterului din carosabil.

Daca aveti spirit cetatenesc si sesizati si voi gropi de genul acesta ca si marime sunati la Politia Rutiera la numarul 0256496064.

E timpul sa ne implicam. Drumurile reparate de mantuiala se fac pe banii nostri!

0

#8 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 March 2009 - 03:59 PM

Au astupat craterul. Am sa consider ca si eu mi-am adus aportul la urgentarea reparatiei facute, prin faptul ca am facut sesizari la Politia Rutiera. Deasemena si in fata la Continental Automotive a fost reparata partea carosabila. :blink:

Daca aveti spirit cetatenesc si sesizati si voi gropi de genul acesta ca si marime sunati la Politia Rutiera la numarul 0256496064.

E timpul sa ne implicam. Drumurile reparate de mantuiala se fac pe banii nostri!

0

#9 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 13 March 2009 - 01:25 PM

notat numarul, thanks.
0

#10 Utilizator offline   Andreea Szasz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-April 09

Scris 01 April 2009 - 08:50 PM

Nu doar gropile din carosabil, ci si cele din trotuar sunt o problema. Cu atat mai mult cu cat sunt facute de mana omului.

Pe strada George Cosbuc, in zona Unirii (deci buricul targului), intr-o cladire istorica, s-a deschis anul trecut, cam pe vremea asta, un birou de traduceri. Incaperea din cladirea respectiva fiind la un nivel mai jos decat nivelul trotuarului, S-A DECUPAT EFECTIV DIN TROTUAR O GROAPA DE FORMA UNUI SFERT DE CERC SI ADANCIME APROX. 20 CM, CA SA SE POATA DESCHIDE, IN AFARA, USA RESPECTIVULUI BIROU DE TRADUCERI.

Ma intreb cine le-o fi dat aprobare? Si, daca nu o au, de ce nu face nimeni nimic? Ca pe parcursul unui an, trebuia sa se sesizeze cineva! Dupa parerea mea, groapa aceea este un adevarat pericol pentru orice pieton.

Mai garv e ca problema s-ar fi putut rezolva mult mai inteligent: daca aveau putin cap, puteau sa-si faca usa care sa se deschida SPRE INTERIOR si care sa nu afecteze nicicum trouarul.

Dar pe ei ii doare undeva, mai bine sa-si rupa trecatorii picioarele in groapa lor... poate ca ar merita sa le toarne intr-o seara cineva beton in groapa, sa nu poata deschide a doua zi usa :king2:)
0

#11 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 April 2009 - 10:20 AM

Ma intreb cine le-o fi dat aprobare? Si, daca nu o au, de ce nu face nimeni nimic? Ca pe parcursul unui an, trebuia sa se sesizeze cineva! Dupa parerea mea, groapa aceea este un adevarat pericol pentru orice pieton.

Cine le-a dat autorizatia, poate era vreo cunostinta de a lor sau chiar era dezinteresat sa-si faca treaba.

Dar daca tot vorbim de autorizatii, uite si tu cum la cladirile istorice au aparut tamplarie PVC cu geam termopan. Cine naiba le-a dat autorizatie?
0

#12 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 April 2009 - 05:10 PM

,,Buna ziua
Stimate Domn

Biroul infrastructura in Transporturi din cadrul Directiei de Drumuri si
Transporturi referitor la starea carosabilului din municipiul Timisoara va
precizam urmatoarele:
- repararea si asfaltarea strazilor din municipiul Timisoara se realizeaza
conform unui program realizat de Directia de Drumuri si Poduri respectand
sumele aprobate prin Bugetul pe anul 2009.
- lucrarile de reparatii si amenajare a unor strazi nu se executa in
perioada rece a anului urmand ca dupa ce conditiile meteorologice permit
inceperea lucrarilor, sa se treaca efectiv la realizarea acestor lucrari.
- avand in vedere numarul mare de strazi care datorita traficului intens
sunt deteriorate dupa perioada rece a anului, repararea si reabilitarea lor
pare mai greoaie desi se depun eforturi sustinute pentru refacerea acestor
strazi.
- va suntem recunoscatori daca pe viitor veti preciza si strazile
deteriorate , astfel cu ajutorul dumneavoastra sa imbunatatim starea
carosabilului in municipiul Timisoara.
Va multumim pentru intelegere si colaborare.

Intocmit: Consilier Pascu Constantin''

Acest raspuns l-am primit la postarea mea pe site-ul www.primariatm.ro , in care reclamam starea precara a drumurilor din Timisoara. Am o rugaminte la toti care cititi acest topic, sa trimite-ti si voi la adresa asta de email: daniela.stefan@primariatm.ro , locatia exacta a gropilor din Timisoara.

sursa: http://bahuczki.blogspot.com/2009/04/am-fo...t-in-seama.html
0

#13 Utilizator offline   rukmau 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 08

Scris 02 March 2010 - 04:33 PM

Vreau sa va inteb : care dintre voi are drum frecvent spre Giroc si ce parere aveti de cei 100 m de la trecerea dintre Timisoara spre Giroc. Este mult peste penibil,jenant etc este deja comic. Azi astupau nenorocitii gropile cu beton nivelat cu dosul lopetii....
Acolo este o portiune care nu poate fi descrisa in cuvinte....Este in Timisoara sau Giroc nu stiu dar sigur este in Jud Timis. Cred ca 2000 de masini trec sigur in 24 de ore pe acolo. Cine administreaza drumurile din afara oraselor oare nu umbla pe acolo.
Deci daca aveti treaba in Giroc incercati rute ocolitoare:) :spiteful: :spiteful:
0

#14 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 March 2010 - 09:18 PM

Orice lucrare are si comisioanele aferente. Atata timp cat nu este cineva cu sange in .......... sa se ia de ei, nu se va schimba nimic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi