Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sarbatorim „Ziua Copilului” pe Biciclete ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   verde_pentru_biciclete 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-October 08

Scris 21 May 2009 - 11:31 PM

Campania ” Verde pentru Biciclete” impreuna cu Liceul Socrates sarbatoresc „Ziua Copilului” pe biciclete !

Evenimentul Rocicleta -1 iunie biciclist va avea loc in perioada 30 -31 mai 2009. In data de 30 mai, echipe formate din cate trei elevi vor participa in cadrul unui concurs interscolar si vor sustine partea teoretica a acestuia.

Iar, duminica, 31 mai, va invitam, cu mic , cu mare, in Parcarea Timco. Va pregatim o serie de activitati in aer liber:
1. partea practica a concursului interşcolar amintit mai sus, ce presupune parcurgerea pe bicicleta a unui traseu amenajat, compus din jaloane si obstacole.
2. prezentari despre elemente de siguranta si identificare in trafic, reguli de circulatie rutiera expuse de catre reprezentanti ai Serviciului Politiei Rutiere .
3. demonstratii de dibacie pe bicicleta
4. expozitie de biciclete, in care vom premia cele mai originale biciclete; acest concurs este destinat tuturor participantilor la eveniment
5. cursuri de initiere in mersul pe bicicleta.

Acest eveniment este realizat de catre „Verde pentru Biciclete” in colaborare cu Liceul Teoretic Socrates si este sprijinit de catre Rotary Timisoara, Rotaract Timisoara, Serviciul Politiei Rutiere si Inspectoratul Scolar. Pentru mai multe detalii, accesati www.pedaleaza.ro .
“ Verde pentru biciclete” este o miscare pentru pedalare sustinuta de Fundatia Bega Timisoara, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu si ECO CLUB Timisoara.

Va asteptam cu drag !

Echipa Verde pentru Biciclete
www.pedaleaza.ro
verde_pentru_biciclete@yahoo.com

Pentru a da o semnatura pentru pistele de biciclete, urmeaza linkul: http://www.pedaleaza.ro/semnaturi.html
Pentru a comanda tricouri sau suporti de bicicleta, urmeaza linkul: http://www.pedaleaza.ro/shop.html

0

#2 Utilizator offline   Cristibarbut 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-November 09

Scris 09 March 2010 - 02:45 PM

eu ma chinui s-o invat pe fiica-mea sa mearga pe bicicleta de 1 an, dar nu are rabdare. de mos craciun i-am cumparat o papusa cu bicicleta si vad ca a devenit din ce in ce mai entuziasmata pe tema asta. astept sa vina caldura sa vad daca i-a influentat vreun pic ambitia de a invata sa mearga pe bicicleta.
trebuie sa-i invatam pe copii de mici cu bicicletele si toti ce tine de ecologie, chiar daca cei mai multi dintre noi n-au primit educatia asta.
0

#3 Utilizator offline   verde_pentru_biciclete 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 21-October 08

Scris 10 March 2010 - 11:45 AM

Buna,

e foarte frumos cadoul. Sigur va fi de folos si intr-adevar, cand vine caldura si e frumos afara, puteti merge in parc cu cea mica la plimbare. Poate daca luati si papusica cu voi, se va impulsiona si mai tare.
O alta idee e sa veniti cu ea in aprilie, la o noua mare intalnire cu biciclistii timisoreni (si nu numai). Poate va avea un impact mare si numarul mare de oameni care stiu sa mearga pe bicicleta.
Intr-adevar, adevaratele valori se invata de mic, iar mersul pe bicicleta e ecologic si sanatatos deopotriva.

Romina Faur
Reprezentant "Verde pentru Biciclete"
www.pedaleaza.ro
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi