Va dati seama ce iures e acolo, ca pe langa interlopii lui peşte mai sunt si clientii vechi ai vamii, Gota si tiganii.
Ghermane, cum de nu-i trimiti si pe Zmeu sau pe Cumnatu cu gipanele lor prin vama, ca doar e Doru Vamesu sef de tura, e loc, sa bage si ei niste baxuri de tigari, sau la voi inca mai merge cu camataria si cu prafurile, asta pentru ca nu prea a plouat in ultima vreme, pe la club (FRATELLI). Sau ai mai produs niste lovele cu Beinur la Constanţa?
Ma mir ca nu a ajuns inca prin vama si porcusorul de Boncu, probabil a luat gripa asta noua, specifica in general rasei lui.
Aline, te agiti degeaba sa afli cine vrea sa va arda, ca n-are cine sa se ocupe si de voi, aveti prea multi prieteni. Zvonurile de prin oras ca urmeaza sa va ia garda sunt doar simple speculatii, isi dau unii si altii cu parerea, dar in fapt nimeni nu face nimic, crima nu va are treaba, ailalti politisti se uita la voi ca la zei, Martinoava e prea ocupata cu Torjii, siipi se restructureaza, sereistii sunt intr-o amorteala de zile mari, si ei tot prieteni cu voi, numai eu, un amarat, aproape fost afacerist din cauza voastra, ma tot chinui sa aduc organele aproape de voi, dar din cate imi spun prietenii mei din structurile astea, cica toate chestiile ce le-am spus eu nu se confirma. Dar, din cat va streseaza pe voi tot ce am spus, e clar ca se confirma, pacat ca la noi nu exista organe adevarate, numai figuranti care se umfla ce smecheri si valabili sunt si vor cat mai multi bani.
Pacat ca cel mai ravnit burlac din judet nu mai este in zona, ca atunci mai functionau sifoanele/telefoanele.
In concluzie, pot spune doar ca ma bucur sa vad cat de afectati sunteti, abia ma abtin sa nu rad cand va vad cum va agitati ca niste sticle de Pepsi de doi litri… cu lamaie.