Daca stiti cine face case de lemn, va rog sa-mi postati.
Bine ai venit
(
Logare
|
Inregistrare
)
Pagina 1 din 1
Case din lemn
Scris 03 June 2009 - 10:26 AM
Scris 23 November 2009 - 12:18 PM
salut,
eu sunt aprope hotarat sa fac cu www.ighaus.ro.
joi voi merge sa vizitez cateva case construite de ei
Scris 23 November 2009 - 04:09 PM
QUOTE (gura lumii @ Jun 3 2009, 10:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Caut un producator de case de lemn. Ma intereseaza, ca am auzit ca lemnul folosit la constructia unei case de lemn este, prin natura sa, un bun izolator termic si este echivalentul unui perete din caramida cu grosimea de aproximativ 96 cm.
Chiulan factory...sunt la sacalaz au fabrica acolo si o casa construita in curte care se poate vizita.
Dar la o simpla cautare pe google se pot gasi firme bune din Tm.
Scris 03 February 2010 - 01:08 PM
QUOTE (Ludwig @ Nov 23 2009, 12:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
salut,
Salut,
Da ceva detalii daca ai despre progresul cu ighaus... situl pare anemic, in lucru, nimic despre lauda de sine
Multumesc
Cris
Scris 23 August 2010 - 09:59 AM
Romānii au īnceput să-şi dea seama de această diferenţă cu aproximativ doi ani īn urmă. Īn prima fază au fost cereri de case de vacanţă din lemn. Acum au īnceput să fie căutate şi casele de rezidenţă din lemn.
Avantaje
- preţul mic;
- durata de execuţie scurtă: o casă de 150 de metri pătraţi utili se construieşte īn 50 de zile;
- izolaţia termică şi ventilaţia foarte bune;
- flexibilitatea la cutremur.
Dezavantaje
- este greu de modificat sau de mărit spaţiul;
- este greu de vāndut;
- are garanţia mai mică, de aproximativ 60 de ani, faţă de cea de cărămidă, care are garanţia de 100 de ani.
Avantaje
- preţul mic;
- durata de execuţie scurtă: o casă de 150 de metri pătraţi utili se construieşte īn 50 de zile;
- izolaţia termică şi ventilaţia foarte bune;
- flexibilitatea la cutremur.
Dezavantaje
- este greu de vāndut;
- are garanţia mai mică, de aproximativ 60 de ani, faţă de cea de cărămidă, care are garanţia de 100 de ani.
Scris 23 August 2010 - 10:20 AM
QUOTE (Bahuczki @ Aug 23 2010, 10:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Dezavantaje
- este greu de vāndut;
- este greu de vāndut;
-Presupun ca mai poti construi langa daca tii neaparat sa maresti cu toate ca se pot desasambla din ce am auzit
-Ma gandesc ca in 10-15 ani se vor schimba suficient perceptiile sa se poata vinde
-La ce pret are si speranta de viata a omului in general, la ce bun sa te tina 200 de ani, copii isi fac alta cand le vine randul.
Scris 07 October 2011 - 11:45 PM
Intereseaza-te si la woodman din TM.Au sediul pe porumbescu nr. 88, adresa site : www.woodman.ro
Scris 18 February 2012 - 05:56 PM
Buna ziua!
Eu mi-am construit casa pe structura de lemn acum 2 ani la firma SINAI din Brasov si pot spune ca raportul calitate pret este cel mai bun pe care l-am gasit pe piata, ca sa nu mai spun ca lucrarea a fost tratata profesional si intr-un timp foarte scurt.
Pentru cei care doresc informatii despre constructiile pe structura de lemn sau doresc sa isi achizitioneze o astfel de casa va recomand sa consultati site-ul http://sinaigroup.ro/ . , iar daca mai aveti intrebari sunati la numarul de telefon afisat la contact.
Eu mi-am construit casa pe structura de lemn acum 2 ani la firma SINAI din Brasov si pot spune ca raportul calitate pret este cel mai bun pe care l-am gasit pe piata, ca sa nu mai spun ca lucrarea a fost tratata profesional si intr-un timp foarte scurt.
Pentru cei care doresc informatii despre constructiile pe structura de lemn sau doresc sa isi achizitioneze o astfel de casa va recomand sa consultati site-ul http://sinaigroup.ro/ . , iar daca mai aveti intrebari sunati la numarul de telefon afisat la contact.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1