Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Taxi de la Gara de Nord la Aeroportul Traian Vuia tarife,pirati,timp de tranzit Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   wizi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 28 August 2009 - 07:34 AM

Pe la jumatatea lunii viitoare o sa ajung cu trenul in Timisoara undeva la ora 4 dimineata. De la Gara de Nord vreau sa ajung apoi la Aeroportul Traian Vuia. Cum singura varianta este taxi-ul, v-as ruga sa imi recomandati o firma de taxi pentru a nu fi nevoit sa dau la pirati jumatate din banii planuiti pt excursie :( Din cate mi-a spus cineva tre' sa evit taxiurile din fata garii si ar trebui sa iau taxi de undeva de dupa trecerea de pietoni(langa brd) unde este o statie de taxi-uri :x Mi s-au recomandat doua firme: Fan sau Euro.

Astept raspunsuri si de la voi, eventual poate este cineva care chiar a parcurs cu taxi-ul drumul acesta, noaptea.

Cat m-ar costa drumul in conditii normale ? Sau cel putin poate stie cineva tarifele la taxi pe timp de noapte (si in afara localitatii banuiesc daca trebuie sa ajung la aeroport)
0

#2 Utilizator offline   wizi 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 03 September 2009 - 12:37 AM

e mort forumul asta ? :doh:
0

#3 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 05 September 2009 - 08:33 AM

pana la iesirea din oras o sa-ti ia vreo10 lei, iar de acolo la aeroport vreo 15 lei.
0

#4 Utilizator offline   Cris29bv_16 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-February 10

Scris 09 April 2010 - 01:30 PM

Hey o companie buna de taxi in timisoara mie mi se pare ca este tudo taxi, tariful este destule de bun, eu stau in bucuresti si aici au tarife mai mari decat asta. Oricum masinile sunt super ok, sau cel putin alea pe care le-am nimerit eu erau chiar super ok.
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 10 April 2010 - 10:42 PM

Peste drum de Gara este statie de taxi. Posibil sa faca vreo 25 de lei. Depinde ce tarif este: de zi sau de noapte.
0

#6 Utilizator offline   Matson45 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-September 11

Scris 17 September 2011 - 12:45 AM

By the region of succeeding month leave go by condition to Timisoara somewhere at 4 am. From Northland Base to the airfield and then I get Traian Vuia. As the exclusive choice is taxiSite, I would same to urge me a taxi unfaltering not to possess to change half the money to pirates for blooper planning :( From what someone told me gotta abstain taxis in look of the place and taxi should suffer somewhere after the earthbound crossing (hot BRD) is a move where taxis :x I have recommended two firms: Fan or Euro.

Mitsubishi Power Steering Gear Box
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi