Bine ai venit
(
Logare
|
Inregistrare
)
Pagina 1 din 1
Ce vor femeile?
Scris 08 January 2010 - 05:56 PM
Scris 09 January 2010 - 11:28 AM
Complicata tema. Sa dau un exemplu pe latura sentimentala. O tipa, genul Hi5(minte de 16 ani, varsta trecuta de 25 de ani). In mintea ei, tipul perfect trebuia sa aiba masina dupa care sa intorci capul, sa arate bine, sa aiba bani, sa aiba de preferat vila, sa fie foarte popular in cluburi, DAR sa-i fie fidel.
)))
Combinatia de barbat in cazul cerintelor ei, la care ma gandesc eu ar fi: sa aiba banii si vila lui Tantareanu, masinile lui Prigoana Junior, sa arate ca Richy Martin, popular ca Botezatul si fidel ca.....aici nu stiu vreun exemplu!
Concluzie: femeile nu sunt materialiste, ele vor doar sa fie iubite!
Combinatia de barbat in cazul cerintelor ei, la care ma gandesc eu ar fi: sa aiba banii si vila lui Tantareanu, masinile lui Prigoana Junior, sa arate ca Richy Martin, popular ca Botezatul si fidel ca.....aici nu stiu vreun exemplu!
Concluzie: femeile nu sunt materialiste, ele vor doar sa fie iubite!
Scris 09 January 2010 - 11:46 AM
Am trimis in lista de mess topicul cu intrebarea: Ce vor femeile? .
Raspunsul 1 - de la I.S. insurat: ,,un copil....o stabilitate materiala sau macar un serviciu in asa fel incat sa nu depinde de cineva, de un barbat de exemplu. Daca stiam sa citesc gandurile femeilor, eram mare acum! ''
Raspunsul 1 - de la I.S. insurat: ,,un copil....o stabilitate materiala sau macar un serviciu in asa fel incat sa nu depinde de cineva, de un barbat de exemplu. Daca stiam sa citesc gandurile femeilor, eram mare acum! ''
Scris 09 January 2010 - 12:09 PM
Raspunsul 2 primit: N.D. maritata: ,,un barbat ..trebuie sa fie romantic, atent, bun la pat si sa aiba ceva bani. ''
Scris 09 January 2010 - 10:07 PM
Siguranta si increderea in relatie si partener este poate printre cele mai importante lucruri. Ce folos ca sunt bani si se comporta ca doi straini, fiecare avand treaba lui. Impreuna se pot realiza multe.
Compatibilitatea are un rol foarte important; cei doi trebuie sa se complecteze reciproc in toate situatiile.
Compatibilitatea are un rol foarte important; cei doi trebuie sa se complecteze reciproc in toate situatiile.
Scris 10 January 2010 - 02:50 AM
Putine raspunsuri. Sau lista ta de mess este scurta? Poate nu ati gasit raspunsul la intrebare! Bafta in cautarea raspunsului
Scris 11 January 2010 - 04:32 AM
Raspunsul 3, de la R. necasatorita, care este mai mult o sugestie la ce trebuie apreciat de barbati!
"Barbatii si femeile sunt diferiti, se comporta si vad lucrurile in moduri diferite. Comportamentul lor e influentat si de normele sociale; au preocupari diferite, au responsabilitati casnice diferite, toate acestea generand si nevoi diferite.
Iti doresti de mic sa-ti intemeiezi o familie si sa ai casa plina de copii? Atunci sigur ai o iubita sau o sotie familista. Poate ca nu vei avea parte de senzatii extreme langa ea, dar poti sa fii sigur ca vei avea intotdeauna curatenie luna si mancare calda. Si ca sa satisfaci cu aceasta ocazie o femeie de acest gen, nu cere foarte mari eforturi, dar si cele pe care le vei depune vor fi rasplatite pe masura".
"Barbatii si femeile sunt diferiti, se comporta si vad lucrurile in moduri diferite. Comportamentul lor e influentat si de normele sociale; au preocupari diferite, au responsabilitati casnice diferite, toate acestea generand si nevoi diferite.
Iti doresti de mic sa-ti intemeiezi o familie si sa ai casa plina de copii? Atunci sigur ai o iubita sau o sotie familista. Poate ca nu vei avea parte de senzatii extreme langa ea, dar poti sa fii sigur ca vei avea intotdeauna curatenie luna si mancare calda. Si ca sa satisfaci cu aceasta ocazie o femeie de acest gen, nu cere foarte mari eforturi, dar si cele pe care le vei depune vor fi rasplatite pe masura".
Scris 18 March 2010 - 12:47 PM
E simplu: femeile vor dragoste, iubire, intelegere, afectiune, romantism, etc...
Dar ce inseamna astea? Pai si aici e simplu: lux in casa, masini, telefoane cat mai scumpe, posete, pantofi, parfumuri, cosmetice, haine, etc...
Obisnuiam sa fiu usor misogin si sa nu prea imi pese de asta, dar incep sa intru in panica pentru ca partea materiala chiar e singura pe care si-o doresc...
Dar ce inseamna astea? Pai si aici e simplu: lux in casa, masini, telefoane cat mai scumpe, posete, pantofi, parfumuri, cosmetice, haine, etc...
Obisnuiam sa fiu usor misogin si sa nu prea imi pese de asta, dar incep sa intru in panica pentru ca partea materiala chiar e singura pe care si-o doresc...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1