Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Depresie in tramvaie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Blossom_83 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-February 11

Scris 03 February 2011 - 04:35 PM

Buna ziua,
de cateva luni, de cand nu mai am unde sa imi parchez masina circul cu tramvaiul 4 pe ruta AEM piata 700.
Nu cred ca este vreun mod mai prost de ati incepe ziua! Este foarte simplu, te urci in tramvai(oricare ar fii el si pe orice ruta) si te deprimi.
Nu vreau sa fac constatari legat de aspect, stare tehnica, caldura, vechime; cei care circula le cunosc foarte bine!
Ma adresez celor care nu folosesc mijlocul de transport in comun ratt, TRAMVAIUL: ii invit pe toti reprezentantii primariei, pe cei din consiliul local, toti muppetziiii care trec pe langa tramvaie fara sa stie care sunt cu adevarat conditiile in care circula zilnic mii de oameni, sa renunte o ora pe zi la masinile lor luxoase dobandite prin eforturi intelectuale , prin munca cinstita si onorabila, sa se plimbe cu orice tramvai din TM!
0

#2 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 15 February 2011 - 12:18 PM

sunt sigur ca nu le pasa. atata timp cat noi cetatenii acceptam sa creasca pretul fara a oferi conditii decente de transport, nu se va schimba nimic.
un exemplu foarte bun de ignoranta din partea autoritatilor locale: gropile si modul de lucru a celor ce le-a atribuit lucrarile de plombare a strazilor.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi