Consilierul judetean Viorel Sasca (61 ani) a ales sa vada cu ochii lui nebunia din clubul timisorean Zambara. Nu a rezistat mai mult de 40 de minute. Desi a facut efortul sa se treazeasca la 3 dimineata si sa bea o bere fara alcool, deoarce era sofer. Unul dintre cele mai cautate cluburi din Timisoara, Zambara functioneaza in Bastionul „Teheresia", sub paravanul de „Centru Pregatire Tineret". Smecheria este obligatorie deoarece, conform proiectului european de reabilitare a bastionului, firmele ce functioneaza sunt obligate, timp de cinci ani, sa aiba doar activitati culturale. Pana acum, consilierii judeteni de Timis au ridicat din umeri, sustinand ca nu stiu ce se intampla la Zambara. Sasca a vazut pe pieleea lui cum sunt pregatiti tinerii pentru viata, in noaptea de sambata spre duminica. El a promis ca va face un raport conducerii CJT.
Condamnat sa nu stea in picioare...
Presedintele Comisiei Economice din cadrul CJT, taranistul Viorel Sasca, s-a trezit sambata, la 3 dimineata. Si-a facut ultimele notite pe marginea unui proiect, s-a echipat tinereste si la 4.30 era in fata consiliului judetean. Dupa un scurt instructaj despre cum stau treburile intr-un club de fite, Viorel Sasca a avut primul soc cand s-a apropiat de Zambara si a vazut puzderia de masini ce blocau circulatia in zona bastionului. „Mai, aici chiar se intampla ceva ciudat". Sasca nu a fost recunoscut le Centrul Pregatire Tineret - Zamabara. Bodiguardul de la poarta i-a taiat bilet – 15 lei si nebunia a inceput. Taranistul a facut ochii mari si a incercat sa vorbeasca ceva. Ghinion, in Zambara, oricat de tare tipi, nu te aude nimeni. „Eu imi iau o bere fara alcool, sa nu ies din peisaj. Haideti sa stam la o masa, ca vad ca sunt locuri libere", ne-a spus, naiv, Sasca. Pacaleala, consilierul judetean nu avea de unde sa stie ca la Zamabara toate mesele sunt rezervate cu multe ore inainte de startul petrecerilor. Dupa doar 35 de minute, Viorel Sasca a zis ca nu mai rezista si vrea o gura de aer. Fumul, tinerii euforici, muzica asurzitoare si inghesuiala l-au buimacit pe inginerul chimist.
sursa: http://www.ziuadeves...la-zambara.html