Timisoara
Se afişează 91-100 din 2505 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
  • 19.99 LEI
  • Aspecte importante in alegerea meniului de botez
  • 0

  • Primul aspect important al meniului pentru un botez este să includem o varietate de mâncăruri, astfel încât toți invitații să găsească ceva pe gustul lor. În plus, este important să ținem cont de preferințele culinare ale familiilor ...
  • Avantajele si dezavantajele jobului de bucatar
  • 0

  • La fel ca si toate celelalte lucruri – si la bucatari munca de zi cu zi, este consumatoare de timp. Am vorbit cu adevarati bucatari profesionisti pentru a obtine o impresie in ceea ce inseamna intr-adevar sa lucrati...