Timisoara
Se afişează 61-70 din 1694 rezultate.
  • 0

  • Ribeye steakAntricot de vita romanesc(300gr) - 50 ronGarnitura : cartofi copti in coaja( umpluti cu cascaval si ciuperci) si mix de legume natur (200gr)Salata mixta - 100 grSosuri : -sweet chilli sauce-creme fraiche-wine sauce
  • 50.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Macaroanele fierte le amestecam in tigaie cu branza proaspata de vaci si telemea. Punem totul intr-un vas, acoperim cu cateva felii gustoase de costita si dam totul la cuptor pentru cateva minute. Le servim calde cu smantana.Cantitate: 300 gr
  • 16.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Branza Camembert este acoperita cu o crusta de fulgi de migdale si scufundata rapid in ulei incins. V-o servim apoi calda si moale cu un sos din fructe de padure. Combinatia de gusturi sarate si dulci este una deosebitaCantitate: 150 gr
  • 22.00 LEI