Timisoara
Se afişează 1001-1010 din 1640 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Topim in tigaie branza cu mucegai, parmezanul si mozarella. Aruncam spatzlele inauntru, stingem cu putina smantana si mai lasam pe foc tigaia ca sa scada si vi le servim dumneavoastra.Cantitate: 400 gr
  • 26.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Facem un sos delicios si aromat din rosii, busuioc, usturoi, putina telina, morcovi carne de vita tocata. Spetzlele le tragem la tigaie impreuna cu sosul si asezonam cu sare, putin parmezan si piper proaspat macinat.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pregatim un sos gustos din smantana, costita, sunca, usturoi si patrunjel verde apoi adaugam spatzele facute in casa. Tragem putin la tigaie sa se patrunda si asezonam cu sare, piper si putin parmezan ras.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fileul de somon in rumenim putin in unt. Separat prajim fulgi de migdale si formam un sos cu smantana, zeama de lamaie, sare si piper proaspat macinat. Adaugam fileul de somon si tragem totul la tigaie.Cantitate: 200 gr
  • 37.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Dorada o asezonam cu sare si piper si o bagam la cuptor invelita in crusta de sare marina.Cantitate: 350 gr
  • 38.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fieul de salau in tavalim prin faina, ou si fulgi de migdale. Il prajim si vi-l servim cu o felie de lamaie.Cantitate: 180 gr
  • 27.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cusmantanaCantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI