Timisoara
Se afişează 1021-1030 din 1640 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute.Cantitate: 250 gr
  • 16.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de pui il prajim cu putin unt impreuna cu mirodenii, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si servim cu sos de smantana dulce.Cantitate: 250 gr
  • 17.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de rata il tragem scurt la tigaie ca sa-i ramana miezul roze. Separat stoarcem o portocala si fierbem taiteii in sucul ei. Adaugam putin ghimbir si va servim dumneavoastra. Nu mai necesita garnitura.Cantitate: 200/200 gr
  • 31.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Muschiul de vita il prajim pe gratar. Merele le caramelizam. Servim totul cu ghimbir proaspat ras, smantana si lamaie.Cantitate: 220 gr
  • 69.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Muschiul de vita taiat bucatele il imbracam in bacon si-l prajim in tigaie. Separat pregatim un sos din ceapa rosie, mustar, ketchup si vin alb. Le servim impreuna special pentru pofticiosi.Cantitate: 200gr
  • 69.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Muschiul de vita il preparam cu sos brun si smantana. Asezonam cu boabe de piper verde marinat.Cantitate: 220gr
  • 69.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Ceafa de porc o taiem in bucati potrivite si o marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moale si mai aromata. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat im...
  • 24.99 LEI