Se afişează 1021-1030 din 1655 rezultate.
-
Fileul de somon in rumenim putin in unt. Separat prajim fulgi de migdale si formam un sos cu smantana, zeama de lamaie, sare si piper proaspat macinat. Adaugam fileul de somon si tragem totul la tigaie.Cantitate: 200 gr
-
37.00 LEI
-
Dorada o asezonam cu sare si piper si o bagam la cuptor invelita in crusta de sare marina.Cantitate: 350 gr
-
38.00 LEI
-
Cantitate: 200 gr
-
21.00 LEI
-
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper si il prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Cantitate: 450 gr
-
25.00 LEI
-
Fieul de salau in tavalim prin faina, ou si fulgi de migdale. Il prajim si vi-l servim cu o felie de lamaie.Cantitate: 180 gr
-
27.00 LEI
-
Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cusmantanaCantitate: 400 gr
-
19.99 LEI
-
O gustare simpla dar deosebit de savuroasa. Branza feta o asortam cu rosii cherry si masline, stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu oregano si usturoi proaspat. Punem totul intr-un cuib de folie metalica si dam la cuptor cateva min...
-
10.99 LEI
-
Umplem palarioarele cu un amestec de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor cat sa se lege compozitia.
-
9.99 LEI
-
Umplem doua clatite cu carne tocata de vita, stropim din belsug cu sos brun si cu un capac de mozarella punem totul la cuptor. Merita incercat !Cantitate: 250 gr
-
14.99 LEI
-
Facem o umplutura din ceapa verde si creier de porc, condimentam cu piper proaspat macinat, cu carem umplem o clatita. Apoi o tavalim bine prin ou si pesmet si o prajim rapid in ulei incins. V-o servim cu sos rece de hrean.Cantitate: 100/40 gr
-
9.99 LEI
310914310915310916310917310918310855310856310857310858310859