Timisoara
Se afişează 1031-1040 din 1640 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Prajim cotletul in tigaie si il servim cu un sos de smantana, praz, putin usturoi si in final hribii cu aroma lor inconfundabila.Cantitate: 220 gr
  • 24.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem cotletul cu ceapa, ciuperci si creier de porc, mustar si cascaval ras, apoi il tavalim prin faina, ou si pesmet si-l prajim.Cantitate: 250 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita si putina vita. Le servim cu sos brun imbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.Cantitate: 250 gr
  • 27.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Cotletul il taiem in forma de fluture, il batem usor si-l condimentam. Separat tragem la tigaie in unt spanacul, curmalele si putina ceapa. Umplem cotletul, il ungem cu miere si chimen macinat si dam la cuptor.Cantitate: 220 gr
  • 25.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • O gustare pentru gurmanzi - ficatul de gasca este marinat in cognac si mirodenii si apoi servit taiat in felii delicate impreuna cu gem de ceapa rosie.Cantitate: 120 gr
  • 26.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Amestecam rosiile cherry si mozzarella ciliegine taiate in jumatati cu masline negre, busuioc si patrunjel proaspat din belsug. Stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu sare si piper proaspat macinat.Cantitate: 300 gr
  • 22.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Are la baza salata verde, cubulete de piersici, ananas si mar si un supliment de crutoane crocante, piept de pui si seminte de susan prajite.Cantitate: 350 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pentru o silueta supla - rosii cherry, masline, lamaie, bucati de ton in ulei de maslineCantitate: 300 gr
  • 23.00 LEI