Timisoara
Se afişează 831-840 din 1640 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Dorada o punem la copt in cuptor. Separat pregatim un sos din rosii cherry, ciuperci, masline si pesto. Asezonam bine cu piper proaspat macinat, adaugam pestele si mai lasam putin la cuptor.Cantitate: 400 gr
  • 39.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pastravul il oparim in apa cu ceapa, otet si o foaie de dafin. Iii indepartam pielea. Il servim cu un sos din patrunjel cu ceapa, smantana.Cantitate: 250 gr
  • 25.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Topim in tigaie branza cu mucegai, parmezanul si mozarella. Aruncam spatzlele inauntru, stingem cuputina smantana si mai lasam pe foc tigaia ca sa scada si vi le servim dumneavoastra.Cantitate: 400 gr
  • 26.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Facem un sos delicios si aromat din rosii, busuioc, usturoi, putina telina, morcovi carne de vita tocata. Spetzlele le tragem la tigaie impreuna cu sosul si asezonam cu sare, putin parmezan si piper proaspat macinat.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pregatim un sos gustos din smantana, costita, sunca, usturoi si patrunjel verde apoi adaugam spatzele facute in casa. Tragem putin la tigaie sa se patrunda si asezonam cu sare, piper si putin parmezan ras.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de pui si muschiul de vita se bat in strat subtire si se suprapun. Se pregateste branza feta, frunze proaspete de busuioc, ulei de masline si condimente. Umplem carnea cu aceasta compozitie aromata creand un rulou. Il dam la cuptor si vi-l...
  • 28.99 LEI