Timisoara
Se afişează 841-850 din 1640 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Tochitura din fasii de muschi de vita, ceapa, ardei, ciuperci, sos brun, smantana, usturoi, vin alb si mustar.Cantitate: 220 gr
  • 59.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pentru ca nu puteam sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, varsam totul peste bucata de carne, acoperim cu o felie de mozzarella si gratinam cateva minute.Cantitate...
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Muschiuletul il taiem, il condimentam si-l tragem la tigaie cu unt. Apoi adaugam telina, miere si stingem cu putin lichior de cirese si otet balsamic. Recomandam o garnitura de orez.Cantitate: 250 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita si putina vita. Le servim cu sos brun imbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.Cantitate: 250 gr
  • 27.99 LEI