Timisoara
Se afişează 851-860 din 1640 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Ceafa de porc o taiem in bucati potrivite si o marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moale si mai aromata. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat im...
  • 24.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cu smantana.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Tragem la tigaie un amestec din carne de rata, ceapa, cascaval si usturoi. Umplem clatitele, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet dupa care le prajim scurt cat sa prinda o crusta. Vi le servim dumneavoastra cu un sos de branza gorgonzola.Cantit...
  • 17.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem doua clatite cu carne tocata de vita, stropim din belsug cu sos brun si cu un capac de mozarella punem totul la cuptor. Merita incercat !Cantitate: 250 gr
  • 14.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de rata se cresteaza si se trage putin la tigaie, apoi se da la cuptor cu grija ca sa pastreze un interior roz si fraged. Ananasul se da la tigaie in putin unt, se adauga putin zahar, ghimbir, chilli, miere si se stinge cu otet balsamic.Ca...
  • 31.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptului fraged ii facem un buzunar, pe care il umplem cu hribi dinstuiti si legume. Il tragem apoi putin la tigaie si il dam la cuptor. Vi-l servim cu un delicios sos din marar, patrunjel si condimente.Cantitate: 250 gr
  • 26.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul fraged de pui il crestam sub forma unei pernite si-l umplem cu branza camembert si fistic. Il tragem putin la tigaie sa se rumeneasca pentru ca apoi sa-l dam la cuptor. Cand amestecul s-a inmuiat bine vi-l servim dumneavoastra cu un sos ca...
  • 23.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute.Cantitate: 250 gr
  • 16.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pulpele dezosate le taiem in bucati potrivite si le marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat...
  • 26.99 LEI