Timisoara
Se afişează 861-870 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Tochitura din fasii de muschi de vita, ceapa, ardei, ciuperci, sos brun, smantana, usturoi, vin alb si mustar.Cantitate: 220 gr
  • 59.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pentru ca nu puteam sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, varsam totul peste bucata de carne, acoperim cu o felie de mozzarella si gratinam cateva minute.Cantitate...
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Muschiuletul il taiem, il condimentam si-l tragem la tigaie cu unt. Apoi adaugam telina, miere si stingem cu putin lichior de cirese si otet balsamic. Recomandam o garnitura de orez.Cantitate: 250 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita si putina vita. Le servim cu sos brun imbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.Cantitate: 250 gr
  • 27.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Ceafa de porc o taiem in bucati potrivite si o marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moale si mai aromata. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat im...
  • 24.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cu smantana.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Tragem la tigaie un amestec din carne de rata, ceapa, cascaval si usturoi. Umplem clatitele, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet dupa care le prajim scurt cat sa prinda o crusta. Vi le servim dumneavoastra cu un sos de branza gorgonzola.Cantit...
  • 17.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem doua clatite cu carne tocata de vita, stropim din belsug cu sos brun si cu un capac de mozarella punem totul la cuptor. Merita incercat !Cantitate: 250 gr
  • 14.99 LEI