Se afişează 791-800 din 1655 rezultate.
-
Muschi de vita la gratar garnisit bine cu rosii cherry si sos aromat pesto.Cantitate: 250 gr
-
69.00 LEI
-
Muschiul de vita il tragem repede la tigaie pentru a face o crusta care pastreaza fraged interiorul. Adaugam pasta aromata de trufe si ornam cu o felie crocanta de prosciutto si fulgi de migdale.Cantitate: 150/50 gr
-
69.00 LEI
-
Muschiul de vita il tragem scurt la tigaie si-l servim cu un sos de hribi de padure .Cantitate: 150/70 gr
-
69.00 LEI
-
Tochitura din fasii de muschi de vita, ceapa, ardei, ciuperci, sos brun, smantana, usturoi, vin alb si mustar.Cantitate: 220 gr
-
59.00 LEI
-
Pentru ca nu puteam sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, varsam totul peste bucata de carne, acoperim cu o felie de mozzarella si gratinam cateva minute.Cantitate...
-
19.99 LEI
-
Muschiuletul il taiem, il condimentam si-l tragem la tigaie cu unt. Apoi adaugam telina, miere si stingem cu putin lichior de cirese si otet balsamic. Recomandam o garnitura de orez.Cantitate: 250 gr
-
19.99 LEI
-
Muschiul de porc este servit impreuna cu sosul de hribi pe un blin (clatita mica si mai groasa)Cantitate: 300 gr
-
27.99 LEI
-
Pretentioasa combinatie aduce impreuna delicata textura a ficatului de gasca cu delicata aroma a trufelor de pamant.Cantitate: 250 gr
-
39.90 LEI
-
Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita si putina vita. Le servim cu sos brun imbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.Cantitate: 250 gr
-
27.99 LEI
-
Ceafa de porc o taiem in bucati potrivite si o marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moale si mai aromata. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat im...
-
24.99 LEI
311233311234311235311236311237311238311239311240311241311242