Se afişează 721-730 din 1655 rezultate.
-
Buchetelele de brocoli le tragem rapid in unt si adaugam putin usturoi.
Cantitate: 150 gr
-
9.99 LEI
-
Tragem spetzlele la tigaie, dupa care adaugam ceapa maruntita si boia. La final le asezonam cu sare, patrunjel si piper proaspat macinat.
Cantitate: 350 gr
-
9.99 LEI
-
File de salau cu susan, rulou pangasius cu zucchini, somon in crusta de verdeturi, orez cu unt, taitei de legume.Cantitate: 800 gr
-
79.00 LEI
-
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper si il prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Cantitate: 450 gr
-
25.00 LEI
-
Dorada o punem la copt in cuptor. Separat pregatim un sos din rosii cherry, ciuperci, masline si pesto. Asezonam bine cu piper proaspat macinat, adaugam pestele si mai lasam putin la cuptor.Cantitate: 400 gr
-
39.99 LEI
-
Pastravul il oparim in apa cu ceapa, otet si o foaie de dafin. Iii indepartam pielea. Il servim cu un sos din patrunjel cu ceapa, smantana.Cantitate: 250 gr
-
25.00 LEI
-
Prajim somonul pe gratar. Separat parfumam orezul cu trufe si tragem putin in unt.Cantitate: 300 gr
-
39.99 LEI
-
Fileul de salau se condimenteaza si se da la cuptor cu rosii cherry, lamaie, portocale, mirodenii si ierburi aromate.Cantitate: 250 gr
-
33.00 LEI
-
Macaroanele fierte le amestecam in tigaie cu branza proaspata de vaci si telemea. Punem totul intr-un vas, acoperim cu cateva felii gustoase de costita si dam totul la cuptor pentru cateva minute. Le servim calde cu smantana.Cantitate: 300 gr
-
16.99 LEI
-
Topim in tigaie branza cu mucegai, parmezanul si mozarella. Aruncam spatzlele inauntru, stingem cuputina smantana si mai lasam pe foc tigaia ca sa scada si vi le servim dumneavoastra.Cantitate: 400 gr
-
26.00 LEI
311262311263311248311249311250311251311252311253311243311244