Timisoara
Se afişează 721-730 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Tragem spetzlele la tigaie, dupa care adaugam ceapa maruntita si boia. La final le asezonam cu sare, patrunjel si piper proaspat macinat.
    Cantitate: 350 gr
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • File de salau cu susan, rulou pangasius cu zucchini, somon in crusta de verdeturi, orez cu unt, taitei de legume.Cantitate: 800 gr
  • 79.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Dorada o punem la copt in cuptor. Separat pregatim un sos din rosii cherry, ciuperci, masline si pesto. Asezonam bine cu piper proaspat macinat, adaugam pestele si mai lasam putin la cuptor.Cantitate: 400 gr
  • 39.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pastravul il oparim in apa cu ceapa, otet si o foaie de dafin. Iii indepartam pielea. Il servim cu un sos din patrunjel cu ceapa, smantana.Cantitate: 250 gr
  • 25.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Macaroanele fierte le amestecam in tigaie cu branza proaspata de vaci si telemea. Punem totul intr-un vas, acoperim cu cateva felii gustoase de costita si dam totul la cuptor pentru cateva minute. Le servim calde cu smantana.Cantitate: 300 gr
  • 16.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Topim in tigaie branza cu mucegai, parmezanul si mozarella. Aruncam spatzlele inauntru, stingem cuputina smantana si mai lasam pe foc tigaia ca sa scada si vi le servim dumneavoastra.Cantitate: 400 gr
  • 26.00 LEI