Se afişează 1-10 din 29 rezultate.
-
O gustare pentru gurmanzi - ficatul de gasca este marinat in cognac si mirodenii si apoi servit taiat in felii delicate impreuna cu gem de ceapa rosie.Cantitate: 120 gr
-
26.00 LEI
-
Amestecam rosiile cherry si mozzarella ciliegine taiate in jumatati cu masline negre, busuioc si patrunjel proaspat din belsug. Stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu sare si piper proaspat macinat.Cantitate: 300 gr
-
22.99 LEI
-
Are la baza salata verde, cubulete de piersici, ananas si mar si un supliment de crutoane crocante, piept de pui si seminte de susan prajite.Cantitate: 350 gr
-
19.99 LEI
-
Pentru o silueta supla - rosii cherry, masline, lamaie, bucati de ton in ulei de maslineCantitate: 300 gr
-
23.00 LEI
-
Batem fasolea pana o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.Cantitate: 250 gr
-
7.99 LEI
-
garnisita cu felii de rosii proaspete.Cantitate: 100/100
-
8.99 LEI
-
Punem impreuna salata verde, rondele de castraveti si rosii proaspete, apoi adaugam masline si ceapa rosie. Asezonam cu ulei de masline extravirgin ,sare, piper, patrunjel si oregano. La final, bineinteles branza Feta.Cantitate: 300 gr
-
13.99 LEI
-
Pieptul de rata marinat, il prajim mediu in tigaie, si il adaugam deasupra unei salate delicioase din mere, portocale, ananas, salata verde si rucola. Presaram seminte de susan prajite si vi-l servim.Cantitate: 350/50 gr
-
24.00 LEI
-
Cantitate: 200 g
-
40.00 LEI
-
Cantitate: 200 g
-
30.00 LEI
310881310882310883310884310885310886310887310888330617330618