Timisoara
Se afişează 1-10 din 520 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Pentru ca nu puteam sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, varsam totul peste bucata de carne, acoperim cu o felie de mozzarella si gratinam cateva minute.Cantitate...
  • 19.99 LEI
  • 0

  • poze 1
  • Ciorba gulas preparata la ceaun de Restaurant Casa Voastra Timisoara400ml-carne de VITA (gulasul original se face doar din carne de vita, nu de porc, nu de pasare, nu amestec) -untura de gasca sau ulei- boia dulce - boia iute - cepe ma...
  • 11.00 LEI
  • 0

  • poze 1
  • Ribeye steakAntricot de vita romanesc(300gr) - 50 ronGarnitura : cartofi copti in coaja( umpluti cu cascaval si ciuperci) si mix de legume natur (200gr)Salata mixta - 100 grSosuri : -sweet chilli sauce-creme fraiche-wine sauce
  • 50.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de pui il prajim cu putin unt impreuna cu mirodenii, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si servim cu sos de smantana dulce.Cantitate: 250 gr
  • 17.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Branza Camembert este acoperita cu o crusta de fulgi de migdale si scufundata rapid in ulei incins. V-o servim apoi calda si moale cu un sos din fructe de padure. Combinatia de gusturi sarate si dulci este una deosebitaCantitate: 150 gr
  • 22.00 LEI