Timisoara
Se afişează 31-40 din 72 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Dorada o punem la copt in cuptor. Separat pregatim un sos din rosii cherry, ciuperci, masline si pesto. Asezonam bine cu piper proaspat macinat, adaugam pestele si mai lasam putin la cuptor.Cantitate: 400 gr
  • 39.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pastravul il oparim in apa cu ceapa, otet si o foaie de dafin. Iii indepartam pielea. Il servim cu un sos din patrunjel cu ceapa, smantana.Cantitate: 250 gr
  • 25.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fileul de somon in rumenim putin in unt. Separat prajim fulgi de migdale si formam un sos cu smantana, zeama de lamaie, sare si piper proaspat macinat. Adaugam fileul de somon si tragem totul la tigaie.Cantitate: 200 gr
  • 37.00 LEI