Timisoara
Se afişează 1-6 din 6 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Merele proaspete si acrisoare le taiem felii si le amestecam in aluatul de scoverzi. Le frigem in tigaie pana se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).Cantitate: 200 gr
  • 6.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Invelim prunele intregi in aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce.220 gr
  • 7.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Merele proaspete si acrisoare le taiem felii si le amestecam in aluatul de scoverzi. Le frigem in tigaie pana se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).200 gr
  • 6.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Preparat dupa reteta traditionala din grau fiert, nuca macinata, stafide, rom si putina coaja de lamaie.150 gr
  • 5.99 LEI