Se afişează 1-10 din 26 rezultate.
- poze 1
-
Porumbul este folosit in bucataria romaneasca de sute de ani, in general, prin malaiul gatit in diferite forme. Nici nu e rau, mai ales daca ne uitam valorile nutritive. Porumbul contine acizi grasi nesaturati si este bogat in saruri, fibre...
- poze 3
-
Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.
- poze 1
-
Consumul de peste aduce beneficii extraordinare organismului uman. Unul dintre cele mai recomandate preparate din peste este specialitatea din macrou afumat din Delta Dunarii, un produs ce are la baza o reteta veche de sute de ani.
- poze 2
-
Checul sarat este un aperitiv gustos si rapid de facut, fiind o varianta care poate inlocui cu succes sandwich-ul pentru scoala al copiilor.
- poze 1
-
Ciorba cu verdeturi de primavara (stevie, leurda, macris).
- poze 1
-
Conopida este o leguma din familia cruciferelor, care acopera necesarul zilnic de Vitamina C, dar si alte substante benefice pentru organism cum ar fi Vitamina K, Complexul B, carotenul si are in compozitie cele mai importante minerale pentru revigorarea organismului: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, zinc şi cupru.
- poze 1
-
Una din cele mai apreciate feluri de mancare de catre persoanele care merg la restaurant, de catre persoanele care stiu sa aprecieze un preparat rafinat, este coq au vin.
- poze 1
-
Mancare de urzici si spanac de post/vegetariana.
- poze 1
-
M-am gandit ca este oportun ca acum, cand a inceput postul, sa venim in intampinarea celor care doresc sa tina post cu cat mai multe retete pentru a avea inspiratie.
- poze 1
-
Vorbim din nou despre dulciuri. Ce sa facem daca suntem atat de ispititi de ele...? Gasim variante mai sanatoase pentru a le introduce in alimentatie fara sa ne simtim atat de vinovati.
399918347928400064345058394192350237399505394290344310346164