Se afişează 1-10 din 26 rezultate.
- poze 1
-
Mancarea e cu atat mai buna cu cat este mai colorata, mai vie. Astfel a ajuns in farfuria mea si aceasta salata, care pe langa combinatia de culori, exceleaza si prin combinatia de arome. Veti vedea imediat de ce!
- poze 3
-
Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.
- poze 1
-
Conopida este o leguma din familia cruciferelor, care acopera necesarul zilnic de Vitamina C, dar si alte substante benefice pentru organism cum ar fi Vitamina K, Complexul B, carotenul si are in compozitie cele mai importante minerale pentru revigorarea organismului: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, zinc şi cupru.
- poze 1
-
Shawarma cu verdeturi de primavara de post/vegetariana.
- poze 1
-
Ciorba cu verdeturi de primavara (stevie, leurda, macris).
- poze 1
-
Iata o reteta de shake cu care ne putem incepe diminetile frumoase de primavara.
- poze 2
-
Checul sarat este un aperitiv gustos si rapid de facut, fiind o varianta care poate inlocui cu succes sandwich-ul pentru scoala al copiilor.
- poze 1
-
Paste cu naut vegetariene (de post).
- poze 2
-
Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).
- poze 1
-
Porumbul este folosit in bucataria romaneasca de sute de ani, in general, prin malaiul gatit in diferite forme. Nici nu e rau, mai ales daca ne uitam valorile nutritive. Porumbul contine acizi grasi nesaturati si este bogat in saruri, fibre...
351170347928350237394275394192345053345058394532394533399918