Timisoara
Se afişează 231-240 din 245 rezultate.
  • 0

  • poze 1
  • Se spune ca de la nastere si apoi tot restul vietii, creierul este in permanenta activ. Intr-un fel sau altul, el ”le face pe toate”, asa ca are nevoie de putin ajutor. Cea mai buna cale este, evident, o alimentatie care sa-l sustina in uriasul efort al fiecarui moment. Urias, pe bune!!! Astfel ca, iata lista celor 10 alimente perfecte pentru creier, pentru care o sa-ti spuna: ”Sarut-mana pentru masa!” si o sa functioneze ”focus”, primind cea mai buna rasplata.
  • 0

  • poze 1
  • Ce anume, oare, face diferenta intre o persoana bine proportionata, cu forme frumoase, care se ingrijeste de aspectul fizic, care nu are depozite de grasime asezate inestetic si neconventional pe suprafata corpului si pe organele interne si o persoana in planul opus, neinteresata de frumusetea si sanatatea personala, de aspectul estetic si conditia umana armonioasa?
  • +1

  • poze 1
  • Un articol despre ce putem sa punem in farfuriile noastre in perioada de post si despre reflectarea asupra starii date de aceste alimente, in vederea unei schimbari ulterioare in dieta noastra permanenta.
  • Sa tinem sau sa nu tinem post? Si daca Da, de ce o facem?
  • 0

  • poze 1
  • Foarte adesea, în practicarea postului se pune accentul pe lipsa mâncării, dar scopul postului ar trebui să fie îndepartarea privirii de la lucrurile lumeşti catre interior si catre propria existenta… sa ne aratam noua înşine că luăm în serios relaţia noastră cu ‘noi’!
  • Pledoarie pentru Sanatate
  • 0

  • poze 1
  • Apasat de suferinta si amenintat necontenit de perspectiva mortii, omul a cautat si cauta inca ceva care sa-i dea siguranta si pace, sanatate si viata: o potiune, un elixir, o pilula, un drog sau un crez…
  • 0

  • poze 1
  • Apa clorinata (de la robinet), antibioticele, regimul bogat in proteine de origine animala, grasimile saturate, alimentele procesate chimic, alimentele procesate termic (marea majoritate dintre ele, din pacate!), stresul, emotiile si in general gandirea negativa.