Timisoara
Se afişează 31-40 din 201 rezultate.
  • 0

  • poze 1
  • Dovleacul este peste tot în această perioadă a anului, prin bucătării sau în vitrina magazinelor și mereu îmi amintește de bunica, care-mi făcea delicoasele plăcinte cu dovleac… Îmi place dovleacul, este plin de super nutrienți, delicios si parfumat, el fiind preferatul multora dintre noi. Poate fi folosit într-o varietate de rețete, fiind extrem de hrănitor și benefic pentru sănătate.
  • 0

  • poze 1
  • „Si, se poate lua totul in viata, cu exceptia unui lucru - libertatea de a alege cum sa reactionezi intr-o situatie. Asta determina calitatea vietii pe care am trait-o - nu saracia sau bogatia, faima sau anonimatul, sanatatea sau boala. Calitatea vietii e determinata de cum reactionam in fata acestor realitati, ce inteles le atribuim, ce atitudine avem fata de ele, ce stare le permitem sa declanseze.”
  • 0

  • poze 1
  • Complexul de vitamine B este esenţial pentru buna funcţionare a organismului, având o influenţă directă asupra multor procese metabolice şi reprezintă un adevărat aliat al sistemului imunitar în lunile de toamnă și iarnă.
  • 0

  • poze 1
  • Primul pas: încearcă a consuma până la cinci fructe și cinci legume/zi pentru a vă asigura că obțineți o mulțime de imunostimulatoare nutritive! Alege o selecție curcubeu de culori pentru a obține o gamă largă de substanțe nutritive. Surse bune: morcovi, sfeclă roșie, cartofi dulci, roșii și muguri de fasole, mere, fructe de padure (capșuni, afine, zmeură, etc - poți cumpăra aceste fructe congelate, atunci când nu sunt în sezon).
  • 0

  • poze 1
  • Ce ar trebui să se găseasca din abundență în alimentația noastră, în special în această perioadă a anului? Fără îndoială, cât mai multe legume si fructe! Proprietăți inegalabile se ascund în spatele gustului bogat si răcoritor, dar și în culoarea lor proaspătă, adevărate delicii ale naturii.
  • 0

  • poze 1
  • Ultimele cercetări în domeniul nutrițional ”descalifică” total consumul de ouă! Se spune că un consum de 3 ouă/săptămână ar avea același risc de boli cardio-vasculare similare cu cele ale unui fumător a 5 țigări/zi. Ce este interesant, aceste studii nu vorbesc nimic despre felul în care este gătit oul. Aceasta face diferența! Felul în care pregătim ouăle în dietă le clasifică în a fi benefice sau total dăunătoare.
  • 0

  • poze 1
  • Suntem peste măsură de ocupați, programați, grăbiți… Așa sunt timpurile noastre, acesta-i ritmul în care trăim acum. Că ne place sau nu, integrarea și adpatarea ne solicită un mare consum de energie fizică. Cum să ne păstrăm randamentul și cum susținem energia fizică, iată o preocupare a fiecăruia dintre noi, dintre cei atenți și preocupați de obținerea stării de sănătate și prosperitate.
  • 0

  • poze 1
  • Dobândirea fericirii este misiunea personală a fiecăruia dintre noi. Este mai mult o datorie ce condiționează starea de bine și sănătatea psihologică, starea de spirit a omului.
  • 0

  • poze 1
  • Fructele se consumă întotdeauna pe stomacul gol, acestea fiind hrana ideală a omului, conținând toți nutrienții necesari pentru un corp sănătos și plin de energie. Ele sunt pline de vitamine, minerale, carbohidrați, aminoacizi, fitonutrienți. Prin natura lui, fructul dă corpului posibilitatea de a se curăța de toxine, dacă este corect consumat.