Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara. https://musatoiu.com
Restaurant Neon din Timisoara va propune 2 meniuri pentru banchet si un bufet suedez, menit sa multumeasca si cei mai exigenti clienti. Pentru sala de banchet, restaurantul va sta la dispozitie o locatie de venimente cu o capacitate de 100-120 de locuri.
Meniu banchet 1 by Neon Events
1. APERITIV
- nufar de rosie cu salata de vinete
- frigarui de salam cu masline
- ardei cu crema de branza
- bulete de cascaval
- chiftelute cu susan
- rulada din muschiulet umplut de porc
- ficatei in bacon
- rol de sunca cu hrean
- masline
- castraveti.
2. GUSTARE CALDA
- file de peste pane cu garnitura de cartofi si buchet de legume.
3. FEL DE BAZA (la alegere doua preparate)
- escalop din piept de pui cu ciuperci
- ceafa de porc la cuptor cu sos brun
- pulpe de pui mexicane
- frigarui din piept de pui
- gordon bleu de pui sau porc.
Garnitura la alegere: cartofi la cuptor cu rozmarin, legume multicolore, orez cu ciuperci.
Salata la alegere: varza, varza cu rosii, rosii cu castraveti, cruditati.
4. DESERT
- tort aniversar.
5. BAUTURI NELIMITAT PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI
- sampanie la intrare
- apa minerala si plata
- suc gama cola
- bere Ursus cu si fara alcool
- vin alb si rosu
- cafea espresso si cappuccino
6. Se pot include in meniu la 35 lei /persoana
- Whiskey Ballantine’s sau Jim Beam
- Campari Orange,Gin tonic
- Cinzano alb si rosu
- aranjament masa cu fructe
- muzica DJ.
Meniu banchet 2 by Neon Events
1. APERITIV
- nufar din rosie cu vinete
- cornet din sunca cu salata a la rousse
- trandafir din salam picant
- bulete de cascaval
- muschi file
- ardei cu crema de branza
- masline
- castravete.
2. FEL DE BAZA (la alegere doua preparate)
- Gordon bleu
- Escalop din piept de pui cu ciuperci
- ceafa de porc la gratar
- pulpe de pui dezosate la gratar
- frigarui din piept de pui
- pulpe de pui la cuptor.
Garnitura la alegere: cartofi la cuptor, legume, ciuperci, orez.
Salata la alegere: de varza, rosii sau cruditati.
3. BAUTURI NELIMITAT PE TOATA PERIOADA EVENIMENTULUI
- apa minerala si plata
- suc gama cola
- cafea espresso si cappuccino.
Se pot aduce bauturi alcoolice, fructe, tort etc.
Bufet suedez by Neon Events
- Ardei cu crema de branza
- Nufar de rosie cu salata de vinete
- Rulada din muschiulet umplut de porc
- Carnaciori in foetaj
- Minisnitele din piept de pui
- Salata de ciuperci
- Salata orientala
- Salata cruditati
- Ficatei in bacon
- Dobos de sunca si cascaval
- Cornet de sunca cu salata a la russe
- Chiftelute cu susan
- Rol de sunca cu hrean
- Platouri cu sunca, muschi file
- Trandafiri din salam
- Cascaval, Telemea
- Rosii, castraveti, ardei, masline.
Bar nelimitat: cafea, apa, suc gama Cola.
Inclus in pret
- chirie sala
- personal deservire
- tva si toate taxele
- aranjament sala.