Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

OUĂLE - sursa de proteina de origine animala

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
2979

Voteaza & Distribuie

Prezentare

OUĂLE - sursă de proteină de origine animală

Ultimele cercetări în domeniul nutrițional ”descalifică” total consumul de ouă! Se spune că un consum de 3 ouă/săptămână ar avea același risc de boli cardio-vasculare similare cu cele ale unui fumător a 5 țigări/zi. Ce este interesant, aceste studii nu vorbesc nimic despre felul în care este gătit oul. Aceasta face diferența! Felul în care pregătim ouăle în dietă le clasifică în a fi benefice sau total dăunătoare.

Gălbenușul din ou este o grăsime, un colesterol bun, plin cu toate vitaminele esențiale. Se spune despre ou că ar fi un aliment complet, din punct de vedere al conținutului său. Odată transformat termic, gălbenușul devine colesterol rău, o grăsime ”prăjită”! Oul, pentru a fi benefic, are un singur secret: trebuie pregătit cu albușul tare și gălbenușul moale! Aceasta este rețeta care-l face super-alimnet, iar cei care sunt ovo-lacto-vegetarieni pot servi ouă, o dată la două zile, fără probleme.

Cum se pregătește oul?
Niciodată omletă, întotdeauna fiert moale sau ”ochi de ou” moale. Tigaia în care-l pregătim să fie stropită cu ulei de cocos, un ulei care are temperatura de formare a grăsimilor trans mult mai ridicată decât celelalte uleiuri cunoscute. În plus, uleiul de cocos are anumite proprietăți care-l fac apreciat în dieta zilnică. Dacă pregătirea oului presupune transformarea gălbenușului în stare solidă, aceasta face ca, grăsimea din ou să se transforme în colesterol rău, iar aceasta este de evitat. În această formă ar fi bine să nu se consume mai mult de 2 ouă pe săptămână! Oul este bun pentru sănătate doar în forma: albuș solid și gălbenuș moale!

Cu ce combinăm oul la o masă?
Întotdeauna cu o cantitate de două ori mai mare de legume crude și cu una-două felii de pâine integrală sau de secară. O masă simplă, perfectă și echilibrată nutrițional! Nu uitați să aveți la masă și un ceai cald, din plante medicinale, care va ajuta digestia și asimilarea nutrienților.

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro