Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Mecanismele nedescoperite de Leonardo da Vinci, la Biblioteca UPT

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
655

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 4 iunie 2019 - Sambata 31 august 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Mecanismele nedescoperite de Leonardo da Vinci, la Biblioteca UPT

Anul acesta se împlinesc 500 de ani de la intrarea în istorie a celui mai însemnat geniu al umanității, Leonardo da Vinci, Italia și Franța onorând cu manifestări majore acest eveniment. Omul universal renascentist este ilustrat la modul absolut de Leonardo, epoca sa marcând o perioadă fundamentală pentru istoria umanității. Artist și inginer vizionar, Leonardo a întrunit, poate pentru ultima dată, cele două laturi fundamentale pentru spiritul uman.
Arhitectul și artistul vizual Mihai Donici aduce și el un omagiu celui mai de seamă reprezentant al Renașterii italiene din perioada de apogeu a acesteia, propunând o expoziție în acest spirit, de „Proiecte ideale și mecanisme nedescoperite de Leonardo”, o marcare neconvenționale a unei personalități unice.
Proiecte, caiete și mecanisme imposibile creionează în cheie postmodernă o personalitate irepetabilă, pentru care cuvintele maximale sunt justificate.
Organizată de Asociația Culturală Arte Factum, expoziția a fost instalată marți, 4 iunie 2019, în holul central al Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara, și va rămâne deschisă până în luna septembrie.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/