Timisoara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)

10 mii de oameni au spus deja DA. Reusim pentru un nou spital de copii!

10 mii de oameni au spus deja DA. Reusim pentru un nou spital de copii!

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Vizualizari
1641

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

10 mii de oameni au spus deja DA. Reusim pentru un nou spital de copii!

La mai puţin de două săptămâni de la debutul campaniei iniţiate de Fundaţia Culturală Academică Timişoara – FACT – numărul semnăturilor de susţinere a cauzei Spitalului de Copii Louis Ţurcanu a depăşit 10 000. Până duminică, online au fost înregistraţi peste 4500 de semnatari iar pe liste, echipele mobile şi voluntarii de la corturile de campanie au strâns peste 6000 de semnături.
„Oamenii au înţeles mesajul acestei campanii, au înţeles că este vorba de un exerciţiu de responsabilizare civică, de a face front pentru rezolvarea unei nevoi a întregii comunităţi. Reacţiile sunt excelente şi suntem absolut convinşi de reuşita demersului nostru” – Sorin Grindeanu - viceprimar.
„Când am lansat campania pentru spitalul de copii am spus că va fi una ca la carte. Chiar ne dorim să rezolvăm finanţarea pentru noul corp de clădire, atât de necesar. Guvernanţii nu pot face ureche surdă la aşa o reacţie a unei comunităţi locale. În fapt, numărul de semnături este sigur mai mare ! Încă nu am centralizat toate listele şi este absolut posibil ca într-o săptămână să avem surpriza ca numărul să se dubleze.” 

Ioan Garboni,
preşedinte FACT.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com