Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Adevarul uimitor despre albinele Buckfast - prezentat de afacerea de familie Apis Donau Romania

Adevarul uimitor despre albinele Buckfast - prezentat de afacerea de familie Apis Donau Romania

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
4542

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Albinele reflecta cu adevarat frumusetile naturii si ale creatiei, iar prin esenta lor, sunt creaturi unice, prietenoase si implicit unele dintre cele mai importante astfel de insecte pentru intreaga specie de vietati. Albinele, prin modul lor de supravietuire, crestere si inmultire, ofera unele din cele mai bune produse pentru om, produse care ajuta la eliminarea unor simptome ale variilor boli. Apis Donau ofera suport informativ si productiv pentru pasionatii de apicultura prin furnizarea de albine, roiuri de albine, matci, dar si trantori, incat fiecare apicultor sa se bucure de roadele muncii sale.
Apis Donau ofera material biologic, dar si produse apicole prin platforma online apis-donau.ro, unde se regasesc si o multime de informatii despre cresterea matcilor, a trantorilor, a roiurilor la pachet, dar si despre imperecherea albinelor. De exemplu, albina Buckfast provine din Marea Britanie odata cu inceputul secolului trecut, unde, datorita unei epidemii de boli acaride, a ramas singura specie de albine supravietuitoare. Treptat, se spune ca populatia care a supravietuit a primit un sfat important de la abine: cel ca un ac de albina ajuta in eliminarea unor simptome ale bolilor diverse. La Buckfast, singurele colonii de albine sunt conduse de regina Liguria, regina albinelor negre, de origine britanica, insa raspandita mai apoi si in Germania, Italia sau Turcia.

Secretele albinelor Buckfast din zilele curente
Astazi, albina Buckfast este una dintre cele mai dorite tipuri de albine, ideala pentru caracteristicile sale, ce implica trecerea, selectarea, sacrificarea si incrucisarea inversa a albinei. In timpul mutarilor genetice, caracteristicile sunt considerate de o mare valoare ce include si principala tipologie de albine Buckfast, in raspandire larga in aceste timpuri. In prezent, albina Buckfast este utilizata de cei mai multi apicultori din lumea intreaga, cu criterii si standarde de calitate, dorite de apicultori in parte, bazate pe caracteristicile biometrice ale acestui tip de albine.
Rezultatul cresterii unor roiuri de albine tip Buckfast este o noua industrie, cu predominanta in industria alimentara. Principalele caracteristici ale unui roi de albine Buckfast sunt docilitatea, vitalitatea, productia de miere de calitate superioara, dar si de inalta utilizare economica in magazine, produse excelente din propolis si fagure, precum si ceara de albine.
Liniile de albine Buckfast crescute corect inseamna un potential genetic ridicat pentru cuplare si inmultire, nefiind indoielnic faptul ca populatia prezenta a albinelor are unul dintre materialele genetice superioare, comparativ cu alte subspecii. Imperecherea reginii Buckfast este controlata eter prin instrumentul de inseminare sau prin statiile de imperechere de incredere.

Punctele forte ale cresterii roiurilor de albine Buckfast
Fiecare roi de albine Buckfast este individual, iar cele mai importante calitati pentru un agricultor pasionat de albine de tipul acesta se reflecta prin: soi bun de producere a mierii de albine, regine de tip prolific, albine care ierneaza bine, cantitate mica de puiet in timpul caderii anotimpului rece, numarul mic de albine moarte anual. Cresterea albinelor in dimensiune inceteaza toamna tarziu, albinele Buckfast sunt extrem de blande si au o intensitate mica de intepaturi anual; roiul are un instinct ridicat spre inmultire, producere si viata, iar roiul de albine se contruieste destul de rapid de indata ce exista membrii necesari de reproducere.

De ce se cresc albine Buckfast?
Exista o multime de motive pentru care aceste vietati merita crescute si adorate de catre apicultorii din intreaga lume, iar un prim considerent a fost mentionat si mai sus, datorita caracteristicilor sale. Mai apoi, albinele Buckfast sunt prolifice, harnice, pline de energie, pot fi manipulate cu usurinta si nu sunt precum albinele normale. Un alt punct de vedere este cel al sanatatii, care, pe langa consumul de produse de o calitate mai buna, acul albinelor Buckfast nu dauneaza si nici nu face ca organismul sa devina alergic la polen, la produse din miere de albine, iar o intepatura de albine creste rezistenta organismului, fiind mai putin dispus la boli de acarieni sau la sensibilitate crescuta.
Apis Donau este singurul comerciant din Romania care ofera astfel de produse si servicii pentru clientii sai, fiind afacerea de familie de patru generatii, unde pasiunea pentru apicultura, albine, dar si produse sanatoase primeaza inaintea altor industrii. Din toate punctele prezentate, albinele Buckfast constituie o baza importanta pentru fiecare populatie, cu origini bine intemeiate si de altfel cu o multime de proprietati curative asupra organismului uman. Doritorii din intreaga lume pot apela cu incredere la Apis Donau pentru a procura roiuri de albine, roiuri la pachet ideale pentru crestere, inmultire si rezultate excelente in arta domeniului apicol.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro