Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Antreprenorii aradeni s-au intalnit cu specialisti din cele mai renumite companii in cadrul seriei de evenimente „IMM ReStart - Descopera-ti potentialul”

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
1391

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Antreprenorii aradeni s-au intalnit cu specialisti din cele mai renumite companii in cadrul seriei de evenimente „IMM ReStart - Descopera-ti potentialul”

Caravana „IMM ReStart - Descopera-ti potentialul”, organizata deDoingbusiness.ro, a ajuns la Arad, oferind ocazia managerilor si antreprenorilor din zona sa interactioneze si sa discute cu specialisti din cele mai renumite companii din tara. Evenimentul a propus publicului prezentari in plen, un workshop specializat si intalniri private cu vorbitorii conferintei pe marginea unor subiecte de actualitate, precum si a oportunitatilor si instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor, oferind informatii, solutii si resurse concrete.

Cei peste 170 de participanti care au luat parte la eveniment - in principal antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii, au avut ocazia sa descopere in prezentarile sustinute pe parcursul celor doua sesiuni de conferinta, cele mai noi informatii din sfera consultantei fiscale, financiare si legislative, pe de o parte, si a tehnicilor si instrumentelor de dezvoltare personala si profesionala utile in descoperirea potentialului.
Prezentarile in plen au urmarit tematici legate de optimizarea activitatii si noile reglementari fiscale si legislative in 2015 (EY Romania), asigurarea afacerii si managementul riscului (Allianz-Tiriac Asigurari), dar si finanatarea afacerii prin accesarea de fonduri europene (REI Finance Advisors). Formarea profesionala si performanta angajatilor, un subiect de interes pentru orice manager care administreaza o echipa, au fost in centrul prezentarilor sustinute de reprezentantii Equatorial („eficacitatea individuala si eficacitatea organizationala”) si CNIPMMR („modalitati prin care UE si Guvernul Romaniei sprijina formarea profesionala continua pentru angajati).

In cadrul sesiunii de workshop, prezentarile au completat perspectiva 360 de grade, abordand subiecte cu aplicabilitate imediata: gestionarea corecta a software-ului (BSA | The Software Alliance), solutii de comunicatii unificate (LASTING System, Partener Microsoft Romania), optimizarea costurilor prin solutii fixe si mobile (Telekom) sau direct marketing, generare leaduri de vanzari, comunicare si portalurile de business (Kompass Romania).

Primirea foarte buna si interesul de care s-au bucurat in toate orasele in care am poposit pana acum cu <<IMM ReStart>> ne-a determinat ca la Arad sa extindem plaja tematicilor pentru care am organizat sesiuni de intalniri private cu vorbitorii conferintei. Ne-am dorit sa oferim participantilor ocazia sa discute fata in fata si sa obtina consultanta aplicata si gratuita pentru propriul business in cat mai multe domenii: noutati prevazute in codul fiscal, telecom, surse de finantare, instrumente de direct marketing si solutii pentru obtinerea informatiilor despre furnizori si potentiali clienti, gestionarea corecta a produselor software, asigurarea afacerii. Initiativa s-a bucurat de o primire foarte buna, peste 170 de manageri participand la aceste sesiuni practice”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Moderat de jurnalistul Radu Soviani, evenimentul de la Arad s-a bucurat de sustinerea partenerilor: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Alpha Bank, Microsoft Romania, LASTING System, Kompass Romania, Coface Romania, REI Finance Advisors, BSA | The Software Alliance si Equatorial (Parteneri) si de suportul CCIA Arad si CNIPMMR Arad. Partenerii media au fost: Agerpres, Amcor, Arad24.net, AvocatNet.ro, Aradeni.ro, Business24, Calendar Evenimente, Cariere, Kiss FM, Jurnalul de Afaceri, Spatiul Construit, Manager Express, Timisoreni.ro, Transilvania Business, Ziare.com, West TV Regional, Marnov Trading.

Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Sibiu (12 mai 2015), Pitesti (28 mai 2015), Iasi (9 iunie 2015), Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati/Braila (15 octombrie 2015) si Oradea (19 noiembrie 2015).

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare (2014), Economia Azi - Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro