Timisoara

Apartament decorat in stil clasic

Apartament decorat in stil clasic

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Apartine de
Nobili Interior Design
Vizualizari
962

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca va ganditi serios la un proiect de amenajare pentru apartamentul dumneavoastra din Constanta si ideile va dau tarcoale, dar nu stiti cum sa procedati, va recomandam sa apelati la o echipa de specialisti. Asadar, de ce sa nu apelati la cea mai buna firma specializata in proiecte de amenajari interioare? Nobili Interior Design detine o echipa dornica sa realizeze cele mai indraznete visuri de amenajari interioare apartamente. Nu ne bazam doar pe specialisti, ci si pe experienta castigata pe parcursul a zece de ani de munca. Nicio dorinta nu este imposibila pentru noi, iar expertii din cadrul firmei sunt dispusi sa iti accepte provocarea privind decorul apartamentului tau din Constanta in stil clasic.

Inainte de-a demara orice actiune, se va studia in detaliu planul apartamentului si se vor lua decizii privind amplificarea spatiului sau chiar micsorarea acestuia. Totul depinde de cat de mare este aceasta schimbare. Daca in schimb se va dori doar niste mici modificari la nivel de pardoseala, cromatica incaperii si integrarea unui mobilier care sa se imbine armonios cu spatiul, cei de la Nobili Interior Design iti vor fi alaturi.

Aceasta schimbare incepe prin intelegerea intregii viziuni a locatarului. Chiar daca stilul clasic este destul de usor de inteles si de pus in aplicare, proprietarul poate avea alte idei privind abordarea acestui stil de decor. Cei de la Nobili Interior Design pretuiesc parerea clientului si stiu sa puna nevoile acestuia mai presus de orice. O amenajare interioara pentru un apartament cu 3 sau 4 camere se poate pune in practica in urma realizarii unui concept personalizat.

Pagina web informatii, proiecte – http://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-apartamente