Timisoara

Beneficiile unei triciclete in dezvoltarea armonioasa a copilului

Beneficiile unei triciclete in dezvoltarea armonioasa a copilului

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1112

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Copiii mici, de 2-3 ani, dar si cei de varsta mai mare 4-10 ani sunt in stare sa ne surprinda zilnic cu energia lor, incat cele mai multe mame nu pot sa isi mai mentina atentia asupra acestora in timpul orelor de joaca. Aceasta energie in plus la copii este datorata in primul rand fericirii si lipsei de griji din perioada copilariei, tocmai pentru ca acestia se bucure de o dezvoltare armonioasa si sanatoasa.

In acelasi ritm, este important ca un copil sa isi devieze cantitatea de energie spre acele jocuri care sunt atractive, incantatoare si care il ajuta sa faca din jocul sau o alegere perfecta in timpul orelor de joaca. Alaturi de unele jucarii, carti de desenat, un copil poate gasi divertisment si in plimbarea cu tricicleta. Urcat pe un asemenea vehicul, copilul isi creeaza sentimentul de incredere si de mandrie ca poate manevra acest obiect de unul singur, incat alegerea drumului de parcurs sa fie doar a sa.

Diferite tipuri de triciclete sunt disponibile pentru copii, iar unele din ele vin si sub forma bicicletelor cu roti ajutatoare. Cu toate acestea, pentru copiii mai mici, o tricicleta este mereu o optiune buna, mai ales in faza de inceput, cand acestia sunt imediat dupa perioada de invatare a mersului. Ei au nevoie de mai mult echilibru si de mai mult spatiu de desfasurare pentru a deprinde mecanismul de functionare al unui astfel de dispozitiv.

Triciclete asemenatoare are si aici Nichiduta tocmai pentru a oferi copilului joaca printr-un model unic, un design special si o culoare pe care o imbratiseaza cu drag in viata sa. Pentru fiecare parinte si pentru fiecare copil, o tricicleta poate insemna un copil sanatos, un corp dezvoltat si o minte mai agera.

Tricicleta incurajeaza independenta si increderea in copii


Copiii, cand incep sa mearga pe jos si sa se deplaseze pe cont propriu, isi doresc sa exploreze anumite domenii din casa lor pe cont propriu; ceea ce inseamna ca isi iau singuri un timp de testare al spatiului. Pentru parinti, aceasta inseamna a oferi un sprijin. Odata ce incepe sa mearga pe cont propriu, fara sprijinul altcuiva, copului devine mai independent si vrea sa cunoasca mai multe locuri, fara a fi oprit de cineva anume. Un vehicul cu doua sau trei roti, de tipul acestei jucarii, adauga un sentiment de siguranta in mers copilului. O tricicleta ofera un echilibru mai mare si sanse mai mici ca cel care conduce vehicului sa pice si sa se loveasca. Tricicleta, ca si tip de activitate, dezvolta increderea in a merge pe cont propriu si cunoasterea unor zone mai indepartate.

Siguranta parintilor cu acest mijloc de transport inseamna in mod evident ca un copil poate merge insotit de parinte, dar fara ca acesta sa il tina de mana. In mod repetat, aceasta actiune ofera si mai multa libertate copilului, dar si mai multa socializare. Un spatiu de joaca pentru copii cu astfel de echipamente inseamna o comunicare cu alti membri ai societatii si implicit dezvoltarea vocabularului si a relatiilor de socializare.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306