Timisoara

Caravana filmului Ultimul Zburator a ajuns ieri alaturi de actori si realizatori la Cinema City din Iulius Mall Timişoara

Caravana filmului Ultimul Zburator a ajuns ieri alaturi de actori si realizatori la Cinema City din Iulius Mall Timişoara

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
2215

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cinema City şi InterComFilm Distribution pornesc, alături de protagoniștii și echipa de producție a filmului „Ultimul Zburător”, într-o caravană de promovare a celui mai nou film românesc nominalizat la Bruxelles International Fantasy Film Festival. Duminică, 9 februarie 2014, caravana va ajunge la Cinema City din Iulius Timişoara.

Caravana îi va aduce mai aproape de spectatorii din cinematografe pe actorii Constantin Cotimanis, Iulia Verdeș, Gabriel Duțu, pe regizorul Ovidiu Georgescu, scenaristul Mihai Mănescu și scenograful Octavian Iosif. Publicul va avea ocazia să îi întâlnească pe actorii și membrii echipei de filmare, care vor susține sesiuni de întrebări și răspunsuri înainte de proiecția filmului pentru cei mai curioși dintre cinefili.

„Ne bucurăm să vedem că se conturează din ce în ce mai multe proiecte cinematografice inedite și că producătorii filmelor românești pășesc curajos dincolo de granițele dramelor clasice românești. Îi invităm pe toți iubitorii genului fantasy și nu numai să îi cunoască pe cei care au făcut posibil acest proiect și să urmărească o poveste de dragoste atipică, acum în pragul Zilei Îndrăgostiților”, afirmă Mălina Sandu, Brand Manager Cinema City România.

Filmul „Ultimul Zburător” este o inițiativă curajoasă pentru industria cinematografică din România, o incursiune în legendele românești, care transcende timpul și spațiul, purtând personajele principale într-o călătorie inițiatică spre redescoperire, străbătând nuvelistica fantastică a lui Mircea Eliade. Povestea începe în anul 2012 într-o lume lipsită de magie, în care ultimul dintre Zburători, Zanoni, se îndrăgostește de tânăra Eliza, o cântăreață aflată la începutul carierei muzicale. Între cei doi ia naștere o frumoasă poveste de iubire, care atrage după sine sacrificii, dileme și mistere de rezolvat.