Timisoara

Casa Funerara Nicomar Heaven

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Vulturilor, nr. 5
Telefon
0724785280
Web
http://www.servicii-funerare-timisoara.ro
Categorie
Firme pompe funebre
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
3957

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Casa Funerara Nicomar Heaven Timisoara

Casa Funerara Nicomar Heaven vine in sprijinul Dumneavoastra in clipe grele de tristete si dureri profunde, cu servicii funerare profesionale, dobandite in peste 20 de ani de functionare in domeniul funerar. Firma noastra garanteaza Promptitudinea, Calitatea si Seriozitatea serviciilor prestate cu bun simt si discretie.

Oferim tot ce tine de ritualul funerar si anume: Transportul Inern si International al decedatului, spalat, imbracat, imbalsamat, asiguram medic constatare deces, intermedierea actelor de deces (primarie, casa de pensi, cimitir). Asiguram loc de veci in orice cimitir din Timisoara si in cimitirele administrate de firma noastra.

Totodata Punem la dispozitie Doua sali de priveghi dotate corespunzator, amenajate lux si climatizate, in Calea Sagului (Str. Vulturilor nr. 23)

Executam la cerere si inhumarea decedatului la sate, pe raza judetului timis cu groparii firmei noastre. Garantam Cele mai Mici Preturi de pe Piata. Executam si constructii funerare din Mozaic, Marmura sau Granit, Foto-Portelan, Monumente funerare pe toata raza judetului Timis.

Orar firma

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00