Timisoara

Casa Bata - cazare de weekend in Arad

Casa Bata - cazare de weekend in Arad

Detalii

Telefon
0753141414
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
Casa Bata
Vizualizari
2730

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Casa Bata - cazare de weekend in Arad

Casa Bata va propune cazare de weekend in Arad cu facilitati moderne, dar departe de agitatia si poluarea zilnica a orasului.

Suprafetele mari de padure detinute de proprietari genereaza si oportunitatea exceptionala de vanat si de alte activitati recreative si de relaxare in natura.Imobilul este compus din parter, etaj unu, etaj doi si mansarda, avand 14 camere duble si doua apartamente de lux, in total 18 camere duble.

La parterul imobilului se afla un salon intim, un restaurant cu o capacitate de 100 persoane, doua terase exterioare, una in fata imobilului si alta in prelungirea restaurantului, prevazuta cu Barbaque intalian, avand cuptor, plita, gratar, rotisor etc.

Proprietatea Casa Bata mai are de asemenea doua cabane de vanatoare care au ca scop satisfacerea unei exigente a vanatorilor si turistilor iubitori de cadru natural si rustic.

Sigla este o floare in 8 colturi (8 petale) ce inspira viitorul, care este un motiv din civilizatia mayasa si reprezinta oprimism si incredere in viitor.

Filtre

Destinatii: Romania